Wild Target

Wild Target
D: Emily Blunt, Bill Nighy, Rupert Grint, Rupert Everett
R: Jonathan Lynn
Theatrical Release: Oct 29, 2010
Durată: 1 h 28 min.
Gen: Comedie
Share

Wild Target este o comedie englezească slăbuţă în care Emily Blunt se dezbracă de hainele de epocă din Young Victoria pentru a se îmbrăca în fustă mini. Din păcate pentru această actriţă promiţătoare alegerea unui rol care i-a permis să se mişte de colo-colo încălţată mai mereu pe tocuri de câţiva centimetri buni nu a reprezentat un pas înainte pentru carieră, chiar dacă alătrui de ea a mai muncit şi Bill Nighy un actor britanic de comedie foarte cunoscut.

Filmul lui Jonathan Lynn, cunoscut publicului pentru The Whole Nine Yards ne prezintă aceeaşi dilemă clişeică a asasinului plătit care ajuns la o vârstă înaintată îşi dă seamă că se îndrăgoşteşte de următoare ţintă. Din fericire pentru Victor (Bill Nighy) victima sa Rose (Emily Blunt) nu este un cetăţean nevinovat, ci dimpotrivă o mică hoaţă care a păcălit cu un tablou fals un mafiot. Dornic de răzbunare acesta îl anagajează pe Victor să o ucidă, dar acesta nu poate (ba chiar mai mult se decide să o protejeze de alte încercări de asasinat).

Situaţiile în care personajele se găsesc sunt comice sau mai degrabă specifice unei parodii. Subiectul chiar dacă este slăbuţ este un pic intrigant, dar din păcate filmul te poate plictisi pe parcurs datorită unor scene care nu îşi au rostul. De remarcat în acest film este prezenţa lui Rupert Grint – cunoscut drept Weasley în Harry Potter, care are şi aici un rol nesemnificativ de prostovan. În concluzie chiar dacă este o comedie englezească, Wild Target nu prea merită efortul vizionării pentru că nu te surprinde cu nimic iar râsetele cam lipsesc.

O altă părere găsiţi aici
Notă:5/10
Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *