When in Rome

When in Rome
D: Kristen Bell, Josh Duhamel, Anjelica Huston, Danny DeVito
R: Mark Steven Johnson
Theatrical Release: Jan 29, 2010
US Box Office: $32.6M
Durată: 1 h 31 min.
Gen: Romance/comedie
Share

Romantismul a murit! Trăiască prostul gust şi mediocritatea.

Filmele romantice cu adevărat reuşite, care transmit şi altceva în afară de dispreţ au dispărut de ceva vreme încoace iar acest When in Rome vine doar să întărească ideea. Dragostea pură, gândirea logică şi coerentă au fost înlocuite treptat de patru cretini care aleargă după o blondă ca după Afrodita sau mai rău de un vârcolac şi un vampir care se luptă pentru o depresivă. Probabil că noua generaţie este încântată de aceste aşa-zise creaţii pline de romantism dar mi-e greu să cred că unii dintre ei au văzut o adevărată poveste romantică ca cea din When Harry met Sally sau Love Stroy ( le amintesc doar pe aceste două pentru că pe moment doar astea mi-au trecut prin cap ).

When in Rome e un film care nu merită văzut doar dacă nu ai nimic de făcut, eşti încuiat în casă iar la tv în cel mai fericit caz dai peste un film cu Steven Segal ( şi asta să fie nou că altfel ai alternativă). Povestea este incredibil de stupidă, ( Beth o blondă custode de succes care şi-a neglijat viaţa personală fură 5 monde dintr-o fântână aducătoare de dragoste, pentru a se trezi apoi urmărită de patru obsedaţi ca şi cum ea ar fi ultima femeie de pe pământ. Neuronii lipsec, raţiunea şi logica sunt anulate iar prostia iese la iveală. În tot acest context Beth se îndrăgosteşte şi ea de un fost fotbalist lovit cândva de un fulger dar nu ştie dacă dragostea lui este reală pentru că aparent şi un jeton al acestuia a fost scos din fântână.) interpretarea este jenantă iar regia semnată parcă de un adolescent fără creier te face să te plictiseşti din cale-afară timp de 80 de minute.

When in Rome este un film care nu merită atenţie, nu merită vizionat iar singurul lucru care mă face să-i dau o notă cu un pic peste unu este o glumă bunicică pe care Danny de Vito ( păcat că un aemenea actor a coborât atât de jos) o face la un moment dat. Vizionare plăcută!

Notă: 2,5/10
Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
3 Comments
  1. Mihaela
    | Reply
  2. m@ri@n
    | Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *