When Harry met Sally

When Harry Met Sally

D: Billy Crystal, Meg Ryan, Carrie Fisher, Bruno Kirby
R: Rob Reiner
Theatrical Release: Jul 12, 1989
Durată: 1 h 36 min.
Gen: Romance, Comedie

When Harry Met Sally este unul dintre filmele mele preferate când vine vorba de comedii romantice. Dacă îţi plac filmele clasice şi cele semnate de Woddy Allen sunt sigur că o să-ţi placă şi acesta, dar dacă eşti fan al noului gen romantic reprezentat prin When in Rome sau The Back up plan, cred că o să te plictisească un film construit prin replici inteligente şi printr-o chimie excelentă între personaje. When Harry Met Sally este un film simpatic dar serios, un film care abordează tema prieteniei între femei şi bărbaţi precum şi problemele ce se ivesc într-o relaţie.

Acţiunea filmului ne prezintă evoluţia unei prietenii pe parcursul unei perioade mai îndelungate de timp care debutează prin ignoranţă şi dezgust mai degrabă decât prin simpatie. Harry şi Sally se cunosc pe durata unei călătorii când erau tineri absolvenţi. Conceptul despre dragoste, prietenie şi realţie se învâtea în jurul sexului pentru Harry, dar Sally crede cu tărie că prietenia poate exista între două sexe diferite. Timpul trece iar după câteva experienţe sentimentale eşuate cei doi ajung prieteni. De aici totul se complică pentru că prietenia dintre Harry şi Sally este deosebită iar dragostea îşi face şi ea simţită prezenţa. Astfel cei doi se văd nevoiţi să rezolve problema prieteniei pentru a putea deveni un cuplu.

When Harry met Sally este o comedie romantică excelentă la care trebuie să apreciezi în special evoluţia lui Harry care de la un cinic desăvârşit ajunge să fie un prieten fidel, capabil să ofere suflet şi timp pentru o relaţie.

Notă:9/10
Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
2 Comments
  1. m@ri@n
    | Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *