Toy Story

Toy Story
D: Tom Hanks, Tim Allen, Don Rickles, Jim Varney
R: John Lasseter
Theatrical Release: 1995
Durată: 1h 14 min
Gen: animaţie
Share

Cum azi este 1 iunie, ziua copilului m-am gandit să-mi readuc aminte de primul film de desene animate pe care l-am vizionat singur ( fără părinţi ) la cinematograf. Eram în clasa a VI-a deci aveam vreo 12 anişori şi am decis, cu încă un coleg să mergem după ore la film. Încântaţi din calea afară, am ajuns la cinematograf cu vreo 30 de minute înainte de începrea filmului dar când colo domnul de la bilete ne anunţa că spectacolul se va ţine doar dacă se vor aduna un minim de 20 de doritori. În acel moment am fost foarte supăraţi pentru că înauntru eram doar 5 pesroane deci şansele de avedea filmul erau foarte mici. Timpul de aşteptare a trecut iar până la urmă domnul de la cinema a fost destul de drăguţ să proiecteze filmul doar pentru cei 15 copii care s-au adunat.

Povestea filmului care a dat aripi din nou genului animat o cam ştiţi cu toţii aşa că am să prezint un foarte scurt sinopsis. Andy un băiat de care-şi iubeşte enorm jucăriile primeşte cadou o jucărie Buzz, un astronaut special care se luptă mereu cu răul pentru a salva lumea. În lumea plină de jucării a lui Andy, şeriful Woody se simte ameninţat de noua jucăria iar faptul că acesta nu realizează că este o jucărie îl scoate şi mai mult din sărite pe Woody. Rivalităţile şi confruntările dintre cei doi îl duc pe Buzz în afara casei iar Woody va face tot posibilul să-şi salveze noul prieten şi să se întoarcă acasă.

Toy Story este un film despre copilărie, despre ce însemană prietenia şi mai ales despre frumuseţea unei lumi în care jucăriile şi imaginaţia te pot ajuta să faci orice. Pentru cei care nu aţi vizionat filmul încă vi-l recomand cu căldură iar pentru cei care deja aţi făcut-o sunt sigur că această recenzie vă va determian să-l revedeţi

Notă:9,5/10
Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *