Top 3 scene de film în care Brad Pitt moare

Topuri după topuri, toată lumea caută topuri pentru a vedea care este cel mai bun film horror, de acţiune, romantic, sau cea mai bună comedie. Aşă că într-o lume în care necesitatea unei ierarhizări ne ajută am decis să fac şi eu un mic top. După cum v-aţi dat seama din titlul articolului acest top prezintă cele mai bune scene în care idolul din ultimii 15 ani a femeilor este ucis în mod brutal ( nu săriţi că nu sunt sadic ).

Locul 3
Pe locul trei şi medalie de bronz primeşte scena în care Brad Pitt este ucis în filmul Burn After Reading, comedia neagră a fraţiilor Cohen. Filmul ne prezinta povestea unor doi idioţi care pun mâna pe o dischetă a unui fost agent CIA şi astfel încearcă să scoată nişte bani. Lucrile se complică ( în mod comic rapid ) iar Brad Pitt o sfârşete tragic.


Locul 2
Locul doi l-am acordat scenei din Meet Joe Black în care Bradd Pitt este lovit de două maşini. Gelos probabil pe trupul şi tinereţea tînărului, bătrana moarte se hotărăşte să-l cheme la ia şi să-şi ia o vacanţă pe pământ alătrui de unul dintre cei mai bogaţi oameni. Cu o interpetare bună din partea lui Anthony Hopkins, Meet Joe Black este un film bunicel dar care garntat rămâne în memoria fanilor tocmai datorită acstei scene.

Locul 1
Locul întâi l-am acordat scenei în care Brad Pitt, mai exact Jesse James este ucis în casa sa de către foştii colegi de arme. Sceana este extrem de emoţionantă deoarece Jesse era deja conştient de soarta sa iar reacţia este surprinzătoare. Memorabil în acest film. care a dat cu totul o nouă faţă genului western este şi rolul făcut de Cassey Afleck care îl interpretează pe Robert Ford cel care a uciş o legendă.

play scene

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
7 Comments
  1. dray
    | Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *