Tooth Fairy

Tooth Fairy
D: Dwayne Johnson, Ashley Judd
R: Michael Lembeck
Theatrical Release:Jan 22, 2010
Box Office: $58,263,131
Durată: 1h 41 min
Gen: Comedies

Cu toţii preferam când eram copii să ne uitam la filme sau la desene animate în care personajul principal era pedepsit de către un duh, un spiriduş, sau o vrăjitoare pentru că atitudinile sale nu erau tocmai potrivite. Din acele momente pentru majoritatea dintre noi începeau hohotele de râs pentru că personajul principal trecea adesea prin tot felul de păţănii comice. Ei acum am mai crescut şi majoritatea dintre noi nu mai apreciază genul acesta de filme la fel de mult.

Auzind de acest film mă gândeam ca vizionarea lui îmi va aduce aminte de râsetele nevinovate ale copilăriei. Aşa că într-o seară am decis să-l vizionez. Adevărul este ca nu citisem nimic despre film, nu am văzusem nici un trailer, nici măcar distribuţia nu îmi era cunoscută decât la nivelul actorului principal. Nu pot zice că sunt fan Dwayne Jhonson dar nici nu pot să-l blamez foarte mult mai ales că în câteva filme – The Run Down, The Game Plan, sau Walking Tall – chiar m-a făcut râd, dar în Tooth Fairy a demonstrat că este doar un showman care nu prea are treabă cu actoria.

Am pornit filmul pregătit să râd. Dar după câteva minute mi-a dat seama rapid că am de-a face cu un film stupid care nu e nici măcar comedie în adevăratul sens al cuvântului nici măcar parodie. Astftel după 45 de min nu am mai rezistat si am decis să-l opresc. Poate altădată o să am mai multă răbdare dar la prima încercare nici măcar poantele lui Billy Crystal nu m-au făcut să merg mai departe.

Notă:3/10
Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *