The Warriors Way

The Warriors way
D: Dong-gun Jang, Kate Bosworth, Geoffrey Rush
R: Sngmoo Lee
Release: 3 Decembrie 2010
US Box Office:$5,7M
Durată: 1 h 40 min.
Gen: Acţiune

Din categoria de filme pe care trebuie să le evitaţi face parte şi acest The Warrior’s way, un film cu efecte vizuale mai slabe decât filmele de pe pro tv de la ora 20, care sfidează până la absurd regulile fizicii dar care e doldora de acţiune haotică. Ca să mă asigur că puţini dintre voi o să vizionaţi această producţie cretinoidă, vă spun că filmul nu are nicio poveste închegată, nu are romantism deşi sugerează timid la un moment dat acest lucru. Totul se axează pe spectaculos, pe un asasin sfidător de gravitaţie şi viteză care taie cu sabia-i tot ce îi iese în cale. Dacă omul ar tăia doar carne nu ar fi nicio problemă dar minunăţia lui de sabia controlată cu măiestrie taie gloanţe, arme de foc sau chiar alte săbii ca şi cum ar fi create din unt (categoria B).

Pe parcursul celor 100 de minute aveam impresia că urmăresc un freak show ciudat în care câţiva circari de secol 19 trăiesc în mizeria şi frica vestului sălbatic până când un străin asiatic îşi face apariţia. După ce acest străin misterios însoţit de un bebeluş se instalează, ciudaţii locutori îl învaţă să spele şi să calce, că doar nevoia de casnici era mare şi în atunci. Păi şi ce să vezi omul acceptă umilinţa muncii de jos, ba chiar regăseşte plăcerea vieţii. Totul merge plictisitor de bine, până când un grup de hill billys năvălesc peste oraş ca să mai violeze şi e ceva. După ce într-o fază îi cam ciopârţeşte pe cei prezenţi, viteazul nostru asasin se trezeşte pe cap cu o oştire înarmată până în dinţi dar şi cu o ceată de asasini zburători dornici să-l elimine pentru trădare. Gloanţele zboară haotic, sângele curge ca din pungi sparte, cadavrele se adună iar la numărătoare ies mai multe decât ar trebui. Privitorul are parte de un măcel, de spectaculos ilogic şi de un happy end pe măsură.

Bun acum că mi-am exprimat punctul de vedere despre acest film, vă mai spun că în această producţie apare Geoffrey Rush. Sincer la început am crezut că îl confund, pentru că mă gândeam că un actor aşa de talentat ca el nu are ce căuta în mizeria asta dar m-am înşelat. Se pare că mai nou actorii talentaţi acceptă (probabil pentru bani sau din prostie) roluri cretine în filme idioate ca şi cum ar fi la început de carieră.

Ca să închei vă recomand să evitaţi această producţie în care efectele speciale au fost generate pe un PC de mai veche generaţie şi să vă uitaţi la orice altceva. Dacă totuşi vreţi să-l vedeţi pe Geoffrey Rush atunci pregătiţi butonul de fast forward ca să nu vă enervaţi prea tare şi pentru mult timp.

O recenzie mai favorabilă oferită de Ştefan.

Notă:3/10
Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *