The Switch

The Switch
D: J. Anniston, Jason Bateman
R: Josh Gordon , Will Speck
In Theaters: Aug 20, 2010
US Box Office :$27,8 M
Durată: 1 hr. 41 min.
Gen: Comedie, Romance

După multă vreme am dat peste o comedie romantică care nu se prăbuşeste în ridicol chiar dacă premisa de la care porneşte (schimb de sămânţă masculină) te-ar face să crezi acest lucru. The Switch dezvoltă povestea romantică dintre doi prieteni şi relaţia ce se stabileşte între un copil şi figura paternă ce se află lângă el.

Chiar dacă subiectul nu este unul nou, iar abordarea nu foarte diferită, The Switch impresionează prin lipsa scenelor jeanante şi mai ales printr-un rol foarte bun făcut de Janson Bateman. Acesta interpretează cu mult talent un bărbat de vârstă mijlocie (Wally) care are tot ce îşi doreşte pe plan financiar dar care şi-a cam neglijat viaţa personală. Singurii săi prieteni sunt Kassie (cea pe care o iubeşte dar pe care nu ştie cum să o abrodeze) şi Leonard (şeful său care îi dă mereu sfaturi bune) astfel că viaţa sa din afara biroului este destul de plictitsitoare. Totul se va schimba pentru Wally după ce Kasie presată de ceasul bilogic se decide să facă un copil folosind spermă donată. Lucrurile iau rapid o întorsătură comică, dar regizorul optează să îngroape pe moment subiectul axându-se pe trecerea timpului şi pe relaţia minunată care se va stablii peste ani între Wally şi Seabastian, băieţelul lui Kassie.

The Switch e un film bunicel care a oferit câteva replici interesante şi o prestaţie actoricească masculină reuşită dar care a şi dezamăgit la unele capitole (rol slab făcut de Patrick Wilson şi de J. Aniston, un final mult prea fericit). Cu toate acestea The Switch poate fi un film plăcut care să te bine dispună mai ales dacă eşti sătul de dramele romantice de doi lei ce poartă semnătura lui N. Sparks.

Notă7/10
Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *