The Romantics

The Romantics
D: Katie Holmes, Josh Duhamel, Anna Paquin
R: Galt Niederhoffer
Release: 10 Septembrie 2010
US Box Office: $ 0,1 M
Durată: Romance

The Romantics este genul de film a cărui rost nu l-am înţeles. Acţiunea e lineară, personajele nu se schimbă cu nimic, iar concluziile le poate trage oricine după bunul plac sau după cantitatea de plictiseală pe care filmul a reuşit să o inducă. Personal, filmul mi s-a părut o pierdere de vreme cu nişte personaje demne de milă pentru că nici în momente importante nu ştiu ce vor, nu ştiu cum să se comporte şi mai mult nu fac nimic să schimbe starea de nefericire din viaţa lor (cu o excepţie).

Trei bărbaţi şi trei fete, două cupluri şi doi aşa zişi amici, se reîntâlnesc după anii de liceu în oraşul copilăriei pentru a participa la nunta unor prieteni comuni. Acţiunea se petrece cu o zi înainte de marele eveniment iar la cina repetitivă toţi ţin nişte discursuri demne de milă care demonstrează că avem de-a face cu oameni nefericiţi care au multe pe suflet. După cina plină de jenă cuplurile se decid să depene câteva amintiri până când observă că mirele a dispărut. Plecat în căutarea dispărutului, descoperim că Laura (Katie Holmes) este îndrăgostită lulea de acesta. Discuţii inutile şi săruturi fără însemnătate au loc iar a doua zi Laura se decide să vorbească cu mireasa chiar înainte de nuntă. Invidia şi refulările dau pe afară dar nimic nu se întâmplă. Nunta începe dar ploia vine să realxeze atmosfera.

Interpetarea nu iese cu nimic în evidenţă în acest film. Katie Holmes peste care s-au aşezat anii mai dur sau Tom Cruise o stresează prea mult cu religia, e ştearsă şi plictisită ca şi cum n-ar fi avut chef de acest fim. Elija Wood, care e  mai enervant ca în Eternal Sunshine of the spotless mind, deşi nu a avut mai mult de 10 replici.

În încheiere, vă mai spun că filmul are o coloană sonoră bună şi că poate altora, care au avut o stare mai bună ca şi mine li se va părea un film bunicel, o dramă romantică cu multe personaje pe care le cunoşti doar pentru câteva minute.

Notă:5/10
Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *