The Hole

The Hole

D: C. Massoglia, Haley Bennett
R: Joe Dante
In Theaters: Oct 21 , 2009
Durată: 1 hr. 38 min.

Gen: Mister

Filmele scarry pentru adolescenţi sunt în general plăcute, uşor de parcurs iar violenţa cu care ne-am obişnuit în filmele horror lipseşte. Această reţetă este respectată şi de filmul The Hole o producţie pentru copii care totuşi nu s-a bucurat de prea multă promovare anul trecut deşi ideea de a-ţi învinge propria frică până aceasta nu te consumă nu este foarte rea.

Cu o distribuţie din care se remarcă, băiatul care a jucat şi în Cirque du Freak, Chris Massoglia, The Hole ne prezintă povestea a doi băieţi care se mută împreună cu mama lor într-un orăşel mic pentru a scăpa de scrisorile unui tată abuziv aflat totuşi după gratii. Plictisit şi supărat că s-a despărţit de prietenii săi, Dane se comportă urât cu fratele său până când într-o zi descoperă în pivniţă o groapă încuiată. Curioşi cei doi băieţi deschid trapa pentru a realiza că groapa este fără fund. Atrasă de liniştea din casă, o tânără din vecini trece pe la băieţi pentru a vedea şi ea groapa fără fund.

După acest eveniment, liniştea şi plictiseala se instalează din nou peste micul orăşel, dar în scurt timp copiii se trezesc atacaţi de fantoma unei fete moarte ori de clovni zâmbăreţi. Conştienţi că micii monstruleţi apar din groapă, copiii se documentează şi află că aceasta aduce la viaţă frica pe care fiecare dintre ei o ascunde. Ideea de a-ţi învinge propriile temeri nu este rea iar exploatare ei în acest film a fost destul de reuşită.

Abuzurile nu prea au existat, dar acelaşi lucru se poate spune şi despre prezenţa efectelor speciale. Cu toate aceste The Hole este un film plăcut pe care îl parcurgi cu uşurinţă, un film care îţi aduce aminte de unele filme ale copilăriei şi care te poate distra atunci când clovnul zâmbăreţ prinde viaţă.

Notă:7/10
Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Tags:
4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *