The Gingerbread Man

The Gingerbread Man
D: Kenneth Branagh, Robert Downey, Daryl Hannah, Robert Duvall
R: Robert Altman
Durată: 1 h 55 min
Gen: Dramă

Cu Robert Altman în spatele camerelor, the Gingerbread Man s-a vrut a fi un thriller captivant care să te ţină în tensiune de la început la final. Dar din păcate înafară de o poveste destul de bună, filmul nu a mai beneficiat de nimic. Nici măcar interpretarea lui Robert Duvall sau a lui Robert Downey Jr. nu te impresionează cu nimic pentru că aceştia dau viaţă unor personaje atât de şterse încât eşti sigur că orice alt necunoscut ar fi intrepretat cel puţin la acelşi nivel.

Acţiunea filmului este centrată pe povestea unui avocat de succes care este atras într-o capcană de o chelneriţă, Mallory Doss ce joacă foarte bine rolul unei victime. Acesta îl seduce pe Rick Magruder pentru a reuşi să-şi închidă tatăl care nu era tocmai sănătos la cap. După ce Rick obţine internarea într-un sanatoriu, acesta evadează cu ajutorul prietenilor săi şi începe să-şi terorizeze fiica şi pe avocăţelul nostru. Ca un incepător, Rick cade victima unui joc de-a teroarea şi ajunge să-l ucidă pe tatăl lui Mallory sub impresia că acesta i-a răpit copiii. Aflat la marginea prăpastiei care îl arunca ori închisoare ori îi distrugea carierea Rick îşi dă seama că Mallory a plănuit totul pentru a pune mâna pe câteva milioane de dolari.

Filmul lui Altman este adesea extrem de plictisitor iar vizionarea lui este dificilă pentru că suspansul ce defineşte un thriller lipseşte aproape cu desăvârşire. Păcat că distribuţia nu a vut mai multe şanse de a-şi demonstra talentul pentru că poate atunci am fi avut un film mult mai captivant şi mai atractiv pentru orice public.

Notă:5/10
Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *