The Colony

filme poasteThe Colony – prost și fără rost

D:Kevin Zegers , Bill Paxton , Charlotte Sullivan

R:Jeff Renfroe

Gen: Acțiune

Durată:93min

Notă: 4/10

The Colony e doar un alt film post apocaliptic în care focul distrugător sau o armată de zombies sunt înlocuite de un frig năprasnic și o iarnă continuă. E ca un fel de Al Cincilea Anotimp dar mult mai prost, fără nici un simbol și fără nimic care să te pună pe gânduri. De fapt în afară de niște zăpadă și o armată de canibali cu dinți ascuțiți, The Colony nu are nimic atractiv. Povestea începe undeva în subteran, în ceea ce pare a fi o stație de cercetare de la Polul nord. Aici supraviețuiește cel mai puternic și orice semn de boală înseamnă condamnarea la moarte. Pentru că nu sunt medicamente, boala aduce moartea, una rapidă adusă de un glonț în cap sau de gerul năprasnic. Ultimele enclave umane supraviețuiesc cum pot, umanitatea stingându-se treptat. Acțiunea din The Colony începe după ce o altă stație plină cu supraviețuitori trimite un mesaj de ajutor. Trei indivizi pornesc prin ceea ce par a fi niște rămășițe ale unei civilizații apuse și dau peste un supraviețuitor nebun. Acesta le vorbește de un tărâm minunat unde iarna a dispărut, un pământ al făgăduinței, dar până să ajungă acolo cei trei descoperă că niște canibali fără milă i-au ucis, tranșat și mâncat pe ceilalți locatari ai coloniei.

filme proaste
Urmează o confruntare între cei trei și armata de canibali și un drum lung spre casă. Din păcate, doar unul ajunge acasă, unde în absența liderului(Laurence Fishburn), altcineva i-a luat locul(Bill Paxton). În loc de revoluție are loc un mic război cu un final sângeros și cam atât.

The Colony e plictisitor, are un scenariu idiot, fără urmă de originalitate și se transformă într-un fel de film cu zombies prost. Noroc că nu e lung, pentru că altfel în mod cert nimeni n-ar rezista până la final.

Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
The Colony, 7.0 out of 10 based on 1 rating

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *