The boys are back

The boys are back
D: Clive Owen, Laura Fraser, Nicholas Macanulty
R: Scott Hicks
Theatrical Release:Sep 25, 2009
Box Office: $783,013
Gen: dramă
Durată: 1 h 44 min

Aproape în orice cuplu stabilitatea şi organizarea căminului este dată de soţie sau iubită. Fără ele mulţi dintre noi pur şi simplu s-ar comporta ca nişte copii mici care toată ziua nu ar face altceva decât să se joace şi să se distreze. Acelaşi lucru se întâmplă şi în “The boys are back”, film care spun povestea lui Joe Warr un ziarist sportiv destul de apreciat, tată a doi copii dintre care unul trăieşte cu prima soţie la Londra. Fericirea şi linistea lui Joe dispare o dată cu moartea tragică a soţiei. Toate greutăţile casei inclusiv îngrijirea unui copil de 6-7 ani cade pe umerii lui. Brusc îşi dă seama că nu îşi cunoaşte prorpiul copil – nu ştie când este trist sau vesel, nu ştie când este flămând sau obosit, nu ştie care sunt nevoile sale principale.

Ca să nu piardă legătura cu el decide să îl cunoască mai bine lăsându-l să facă ce vrea într-o lume a lor în care regulile sunt puţine şi permisive. Viaţa devine mai complicată pentru el când băiatul cel mare se hotărăşte să vină la el pentru câteva săptămâni. Din acel moment toţi trei vor parcurge etapele cunoaşterii până la un moment dat când rutina de zi cu zi a oricărui matur intervine. Nevoit să se întoarcă la muncă Joe ajunge să-l piardă pe Harry, băiatul cel mare care datorită unei bocăne se întoarce acasă. Realizând că viaţa lui este goală făra Harry, Joe, împreună cu cel mic acesta va face orice ca lumea băieţior să nu se prăbuşească.

Titlul atrage atenţia asupra faptului că prin vizonarea acestui film vom cunoaşte o lume a băieţilor şi nu a bărbaţilor, o lume plină de veselie dar şi de momente de tristeţe atunci când te simţi singur sau abandonat. Clive Owen face un rol bun de această dată demostrând că este un actor care nu se plafonează la nişte simple filme de acţiune.

Notă 9/10
Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *