Salt

Salt
D: Angelina Jolie, Liev Schreiber, Chiwetel Ejiofor
R: Phillip Noyce
US Box Office: $109.9M
Durată: 1 h 31 min.
Gen: Acţiune

Nu am fost niciodată fan Angelina Jolie şi am crezut mereu că nu este potrivită pentru filmele de acţiune, dar sincer mi-a plăcut cum a condus acţiunea în acest film. Nu zic că a făcut un rol excelent care să merite aprecieri, ba dimpotrivă interpretarea oferită este chiar slăbuţă pentru că personajul seamănă mai mult cu un roboţel obsedat să ucidă, decât cu un om capabil de sentimente. Poate tocmai de aceea filmul atrage, te ţine în suspans şi chiar te surprinde printr-un scenariu alambicat care seamană pe alocuri cu alte filme de acţiune cu asasini.

Povestea filmul este centrată pe Evelyn Salt, un agent CIA excelent care într-o zi se trezeşte cu un spion rus în camera de interogare. După un interogatoriu scurt, spionul rus mărturiseşte că Preşedintele Rusiei va fi asasinat la New York iar CIA are o cârţită pe nume Salt. Din acest moment lucrurile încep să devină explozive pentru că Salt va fi urmărită de foştii ei colegi şi de cei la la Contrainformaţii. Chiar dacă eşti tentat în acest moment să crezi că tot filmul va fi o cursă de reabilitare făcută de Salt, scenariul bine construit te va surprinde cu complicaţii care au demonstrat că nimic nu e ceea ce pare.

Slat este un film care te ţine în suspans pe tot parcursul lui chiar dacă subiectul central – asasinarea unei personalităţi de către un spion – nu este ceva nou. Dezvoltarea acestuia însă este destul de inovativă, astfel că până la final nu cred că cei care au ales acest film vor fi dezamăgiţi. Un film de acţiune captivant care merită atenţia oricărui fan al filmelor care nu te plictisesc şi nu te dezgustă nici măcar o secundă.

Notă:8/10
Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *