Run Fatboy Run

Run fatboy, run
D: Simon Pegg, Thandie Newton, Hank Azaria
R: David Schwimmer
Theatrical Release: Sep 7, 2007
US Box Office: $5.9M
Durată: 1 h 41 min
Gen: Comedie
Share

Nu mă număram printre fanii actorului Simon Pegg dar garant după ce am văzut acest Run fatboy, run voi acorda o mai mare atenţie filmelor în care deţine rolul principal. Regizat de David Schwimmer de care nu mai auzisem nimic de la finalul Friends, Run fatboy, run este o comedie romantică care pune pe gânduri orice bărabt care s-a trezit cel puţin odată în viaţă că nu are nimic şi că timpul trece iar singura sa mare realizare este burtica de bere şi hamburgeri.

Revenind la regizorul acestui film, David Schwimmer acesta demonstrează că ştie foarte bine să realizeze o comedie inteligentă ca pe vremurile bune când se implica din când în când la regizarea unor episoade din Friends.

Acţiunea principală a filmului este centrată pe povestea lui Dennis ( Simon Pegg ) un bărabat care toată viaţa a fugit de responsabilităţi. Ajuns la o vârstă, fără o slujbă onorabilă ( paznic la un magazin de lenjerie ) şi fără perspective de viitor Simon găseşte refugiu doar în compania băiatului său care locuieşte cu fosta sa logodnică, Elizabeth. Situaţia se complică pentru grăsuţul Simon când Whit un bărbat de succes intră în viaţa lui Elizabeth şi a baiatului. Simon simte că este punctul de a pierde din nou o cursă a vieţii şi de aceea acceptă să alerge într-un maraton caritabil. Antrenamentele stârnesc râsul oricărui privitor iar mare cursă aduce un final surprinzător.

Personajul principal, Dennis reprezină tipologia celor care chiar dacă au pierdut multe curse pe care destinul ia obligat să alergenu renunţă. Chiar dacă succesul nu este măreţ, frumuseţea unei victorii şi sprijinul prietenilor îţi dau speranţe că poate greşelile trecutului pot fi iertate. Run fatboy, run este o comedie deosebită pe care o recomand cu căldură şi care te face să te simţi bine indiferent de starea de spirit.

Notă : 8,5/10
Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *