Room in Rome

Room in Rome
D: Elena Anaya , Natasha Yarovenko
R: Julio Medem
Release: Februarie 2011
Durată: 1 h 49 min.
Gen: Romance, Erotic

Room e Rome este după cum zicea Cinefilescu un film artă, un film în care personajele contează, dialogul lor şi gesturile. Pentru că este plin de nuditate cu tentă sexuală filmul poate fi considerat de mulţi o mică producţie erotică. Din fericire lucrurile nu stau chiar aşa pentru că Room in Rome, este o poveste de dragoste, un film despre iubirea de-o zi (mici asemănări cu Befeore Sunrise), despre cunoaşterea treptată a celuilalt de lângă tine, despre dramele din viaţa noastă pe care am dori să le uităm.

Personajele sunt două femei frumoase care petrec o zi întreagă într-o cameră de hotel făcând dragoste. Scenele pline de sexualitate sunt momente de artă, fiind dublate de o muzică minunată şi de câteva imagini artistice. Ceea ce te atrage cu adevărat la acest film sunt poveştile pe care cele două personaje le  prezintă. La început fiecare prezintă mici minciuni nevinovate, menite să le protejeze. Odată cu trecerea timpului poveştile protective se prăbuşesc iar adevărul, într-o formă sau alta, începe să iasă la iveală. Răsăritul soarelui aduce şi sfârşitul acestei poveşti de dragoste unică trăită într-o lume mică limitată de pereţii camerei şi de supravegheată de picturile interioare.

Jocul seducţiei dintre cele două personaje este plin de romantism iar faptul că nu aflăm cum cele două s-au cunoscut, sporeşte şi mai mult misterul şi romantismul. Finalul într-un fel trist e perfect iar coloana sonoră şi micile gesturi completează imaginea unui tablou de geniu ce sugerează iubire.

Notă:9/10
Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Room in Rome, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
9 Comments
  • m@ri@n
   | Reply
 1. m@ri@n
  | Reply
  • m@ri@n
   | Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *