Resident Evil Damnation

Resident Evil Damnation

Când animaţia bate filmul

Ajuns acasă pe la unu noaptea după o vizionare târzie a porcăriei Resident Evil Retribution am navigat pe net un pic. Deşi era târziu pe facebook era agitaţie, pe google plus cam linişte (pentru că nu-l prea folosesc) aşa că m-am uitat să văd ce filme urmează să fie lansate pe DVD. După ce am aflat că The Dark Knight Rises ajunge în casele noaste la începutul lui decembrie, cu colţul ochiului observ pe un site nişte discuţii despre filmul de la care tocmai am venit. Unii îl lăudau în timp ce alţii îl huleau la fel de tare ca mine. Printre comentarii am observat şi unul interesant care vorbea de un alt Resident Evil, Damnation, un anime care circulă prin lumea largă a internetului. Curiozitate m-a împins de la spate şi am decis să-i acord o şansă, deşi nici primul anime nu m-a impresionat.

Ei bine Damnation e un film mai bine gândit şi chiar mai spectaculos ca şi cel ce rulează pe marele ecran. Personajele cheie sunt tot Leon şi Ada Wong, care mai nou apar şi în filmul regizat de Paul W.S Anderson. Acţiunea are loc undeva într-o republică slavă, măcinată de un război civil. Pentru că s-a aflat de existenţa unor agenţi biologici, Leon este trimis să investigheze tabăra separatiştilor. Ajuns acolo, Leon încercă să-i convingă pe aceştia să nu folosească armele biologice. Manipularea virusului T îi ajută pe aceştia să aibă o conexiune cu creaturile ciudate. Efectele secundare sunt ignorate pentru că o astfel de armată poate schimba soarta războiului.

Resident Evil Damnation

Resident Evil Damnation are un CGI reuşit şi o poveste destul de fidelă cu cea din jocul de succes. Monstruleţii din anime sunt de-a dreptul spectaculoşi iar confruntările sunt un adevărat deliciu. Povestea suferă la capitolul consistenţă, însă minusurile nu sunt atât de mari ca şi cele de la Retribution. Dacă ar fi să aleg între cele două filme, aş merge pe mâna acestuia pentru că animaţia bate filmul.

Notă:6,5/10
Trailer Resident Evil Damnation

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *