Primele filme – leapşa amintirilor

Primele filme – leapşa amintirilor. Teo şi Angela mi-au pasat încă o leapşă. De data aceasta e vorba despre amintiri, mai exact despre amintirea primelor filme.  Memoria îmi joacă fest, dar am o listă vie pe care o împărtăşesc cu voi.

1. Home Alone – e primul film pe care l-am văzut ca familie. E primul film de care îmi amintesc cu voie bună. Era o seară târzie de decembrie şi un post local difuza filme care se puteau viziona doar în cinematografe(legea dreptului de autor nu cred că exista încă). Am râs cu poftă şi pentru mine râsul familiei mele va fi mereu o amintire plăcută.

2. True Lies – e primul film văzut la cinematograf fără părinţi. Aveam 9 sau 10 ani şi am plecat  cu mătuşa mea care avea doar un an peste vârsta majoratului. A fost minunat! Din acel moment m-am îndrăgostit de filme, din acel moment am devenit prieten cu cinematograful.

3. Titanic – primul film la care am ieşit cu colegii de şcoală generală. Primul film la care am stat mai bine de 2 ore la coadă că să iau un bilet.

4. Toy Story – primul film la care am mers singur – 12 ani. Primul film l-a care m-am rugat de staff-ul din cinema să-l proiecteze deşi era doar 18 persoane (pe vremea aceea era musai sa fie minim 20 de persoane ca să proiecteze un film). L-au proiectat!

5. It- primul horror care m-a îngrozit.

 

6. US Marshall – primul film la care am ieşit cu cel mai bun prieten.

7. The Cellular – primul film la care am ieşit cu persoana iubită.

8. O listă cu filmele care au rămas în memoria ca ceva special: Top Gun, Terminator, Halloween, Gremlins, Karate Kid, Poltergesit, Back to the future, Indiana Jones.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Primele filme - leapşa amintirilor, 10.0 out of 10 based on 1 rating
5 Comments
  • m@ri@n
   | Reply
  • m@ri@n
   | Reply
 1. m@ri@n
  | Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *