Premierele lunii

Luna aprilie a sosit iar peste noi Hollywood-ul lansează o multitudine de filme atrăgătoare. De la sf-uri, action-uri şi până la comedii, filmele lunii aprilie se anunţă promiţătoare. Să vedem câte o să iasă din tipar şi câte o să fie dezamăgiri.

1. Source Code
Source Code e filmul cu care debutează luna aprilie. Din trailer şi distribuţie (Jake Gyllenhaal, Vera Farmiga) se anunţă un spectacol pe cinste pentru că avem de-a face cu călătoriile în timp, cu un pic de romantism şi bineînţeles cu jucăria preferată a americanilor, terorismul.

Trailer

2.Super
Super se anunţă o comedie delicoasă inspirată după Kick Ass sau Scott Pilgirm. Din trailer  pare mai penibil dar prezenţa lui Ellen Page mă face să cred că totuşi eşecul va fi ocolit.

Trailer

3.Scream 4
Da! Criminalul mascat cu cuţit care s-a culcat cu mama lui Sideny, sau cu sora mamei, sau cu tatăl ei, sau cu ceva cunoştinţă de-a ei se întoarce. Sau mai bine zis s-a mai găsit unul care să ne pună sângele în mişcare şi care să ne dea lecţii despre filmele de groază. Scream 4 se anunţă de pe acum un film făcut doar pentru încasări.

Trailer

4.Henry’s Crime
Keanuu Reeves se întoarce după o pauză lungă cu o comedie de acţiune pe cinste. Henry’s Crime spune povestea unui nevinovat ghinionist care ajunge în puşcărie pentru un jaf de bancă pe care nu l-a comis. După ce iese, în loc să-şi vadă de ale lui, Henry se decide să jefuiască bancă pentru care a înfundat puşcărie. Se anunţă un film plin de umor cu actori buni.

Trailer

5.Fast Five
Maşini rapide şi frumoase, adreanlină şi multa acţiune.O reţetă prea des folosită pentru a face încă un film din seria Fast and Furios. Din fericire fanii vor închide ochii şi de data aceasta şi se vor bucura de un nou film (care pare un fel de Man on fire cu maşini). Mă mir cum de nu s-a transformat încă în serial.

Trailer

6.The Conspirator
Un film despre asasinarea lui Licoln plin de teorii ale conspiraţiei cu o distribuţie de zile mari, Tom Wilkison şi James McAvoy.

Trailer

7.Water for Elephants
În îcheiere vă las cu trailerul unui film pe care îl aştpet cu nerăbdare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *