Premierele lunii iunie

Printre cireşe, TIFF şi căldurile începutului de vară, luna iunie vine cu câteva filme ce merită luate în seamă.

1. X-Men: First Class

Este primul film din luma iunie cu spereroi desprinşi din benzile desenate. După X-Men Origins: Wolverine, producătorii au curaj şi aruncă în bazinul cu rechini încă un film cu mutanţi, un film care să ne arate începuturile şcolii lui Charles Xavier.

Trailer

2. Green Lantern

Green Lantern este a doua producţie Marvel care vede lumina zilei luna aceasta. Cu Ryan Reynolds într-un costum verde şi cu puteri supranaturale, Green Lantern ne prezintă povestea unui erou care v-a trebui să apere universul.

Trailer

3. Mr Poppers’s Penguins

Jim Carrey revine pe marele ecran cu un rol specific plin de schimonoseli. Subiectul – un om de afaceri moştenteşte câtiva penguini care-i vor schimba viaţa – este evidnet unul de vacanţă, dar şi aşa îmi este greu să cred că filmul va avea succes.

Trailer

4. Cars 2

După succesul primului film şi după nebunia creată de Lighting Mcqueen, Pixar ne pregăteşte pentru vara acesta o nouă serie de aventuri alături de maşinuţele simptice

Trailer

5. Super 8

Colaborarea dintre J.J Abrams (Lost şi Cloverfield) se anunţă interesantă pentru că Super 8 promite, cel puţin din trailer, mister, spectaculozitate şi o atmosferă specifică unor producţii sf. din anii 70-80.

Trailer

6. Beautiful boy

La finalul acestei rubrici lunare vă las să vă delectaţi cu trailerul unui film care cred că ne va impresiona pe toţi.

Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
5 Comments
  1. m@ri@n
    | Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *