Premierele lunii iulie

Căldură mare mon cher! sau cel puţin aşa se anunţă dşi începutul de lună e cam friguros. Pentru că vremea nu e tocmai bună de plimbări vă recomand câteva filme ce nu trebuie ratate în această lună.

1. Transformers: Dark of the Moon

Dark of the moon e al treilea film din seria Transfomers iar ca noutate se remarcă deocamdată doar absenţa din distribuţie a superbei Megan Fox. Povestea e cam aceeaşi, dar din ce am auzit se pare că efectetele speciale au fost lucrate foarte atent iar fiurl epic a fost debarasat de momentele penibile dese. Să vedem cum o să fie. Până saptămâna viitoare când o să ma ocup şi de recenzie, vă las cu trailerul.

Trailer

2. Larry Crowne

Distribuţia – Hanks şi Julia Roberts, sunt singurele lucruri tenatante la acest film. Cuplul din Charlie’s Wilson War, se reface de data aceasta sub îndrumarea lui Hanks pentru a ne oferi o comedie despre un bărabt de vârstă mijlocie care se decide să se reîntoarcă la studii. Poate trailerul de mai jos o să convingă.

Trailer

 

3. Harry Potter and the deadly Hallows – part 2

Aventura începtută în urmă cu zece ani a ajuns la final. Să vedem ce ne-a pregătit Rowling pentru personajele iubite de milioane de copii.

Trailer

4. Captain America: The First Avenger

Un nou film de la Marvel, o nouă poveste cu supereroi. Distribuţia bunicică şi efectele vizuale sunt pregătite să te impresioneze din nou.

Trailer

5. Cowboys ans Aliens

Alines şi cowboy, ce poţi să vrei mai mult. Un film regizat de Jon Favreau (Iron Man) cu Harrsion Ford şi Daniel Craig.

Trailer

6. Crazy, stupid, Love

Nu pare departe de alte comedii despre relaţii, dar faptul mi-a stârnit atenţia o distribuţie variată din care face parte şi Emma Stone.

Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
4 Comments
    • m@ri@n
      | Reply
    • m@ri@n
      | Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *