Premierele lunii august

1. Apollo 18

După o pauză de câţiva ani buni, misiunile spaţiale revin pe marile ecrane. Apollo 18 se anunţă a fi un film deosebit de realist care vine să ne explice de ce americanii nu s-au mai întors pe lună. Urmăriţi trailerul pentru mai multe detalii.

Trailer

2. Moneyball

Bradd Pitt se apucă de baseball. Nu în mod real ci în noul său film Moneyball, o producţie despre Billy Beane, un manager cu bani puţine ce încearcă să formeze o echipă performantă. Filmul promite umor, dar nu cred că va ajunge la noi în cinematografe.

Trailer

3. Machine Gun Preacher

Distribuţia – Gerard Butler şi numele filmului cam spun totul. Dacă vreţi mai mult vă mai enumăr: acţiune, explozii, schimburi de focuri , sânge şi Sudan.

Trailer

4. Killer Elite

Cu Robert de Niro, Jason Statham şi Clive Owen, Killer Elite e plin de acţiune, dar de la distanţă pare să se asemene cu un The Expendables, la o scară mai pic. Clive Owen arată ciudat cu mustaţă 🙂

Trailer

5. Dream House

Trailer

 6. Contagion

La final vă las cu trailerul celui mai aşteptat film ai lunii. Regizat de Steven Soderbergh (unul dintre preferaţii mei), Contagion impresionează prin distribuţi şi actualitatea subiectului. Să vedem cum o să fie.

Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
One Comment
  1. m@ri@n
    | Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *