Premierele lunii

1. Machete

Acest film a fost pregătit în 2007 printr-un fake trailer în filmul Grindhouse. Cu o distribuţie din care se remarcă Robert de Niro, Jessica Alba şi Steven Segal, Machete va impresiona prin încasări şi prin violenţa excesivă. Un film de văzut, ce pare mai degrabă o parodie inteligentă la adresa filmelor cu prea multă acţiune.

Trailer

2.The American

Din nou un film cu asasini dar de data aceasta avem un actor foarte bun în rolul principal – George Clooney. O poveste ce pare antrenantă cu un asasin pe cale să se retragă, dar care trebuie să mai onoreze o ultimă misiune.

Trailer

3. Resident Evil: Afterlife

Mila se întoarce pentru a se mai lupta încă odată cu virusul T şi cu “Umbrella Corporation”. Un film ce va fi pe placul iubitorilor de filme cu elemente horror. Sper ca lumea apocaliptică creată în aceast film să fie cu adevărat terifiantă şi să transmită sentimentul de pustietate şi dezolanţă.

Trailer

4. The Town
Nu am auzit multe despre acest film dar trailerul m-a convins că printre focurile de armă, jafurile şi urmări acest film transmite mult mai mult. Sunt sigur că regizorul acestui film, Ben Affleck ne va oferi mult mai mult decât ne prezintă trailerul. Un film pe care îl aştept cu nerăbdare.

Trailer

5.Devil

Nu zic nimic despre acest film deoarece aştept să mă surprindă. Urmăriţi trailerul ca să vă faceţi o impresie despre un film ce ne prezintă 5 străini blocaţi într-un lift.

Trailer

6.Wall Street: Money never Sleeps

Au trecut 23 de ani de la succesul unui film care vorbea deschis despre cum se fac banii pe cea mai celebră stradă. Regizat de acelaşi Oliver Stone şi cu un actor promiţător (Shia LeBeouf) în rolul principal, Wall Street 2 cred că va atrage o mulţime de spectatori în sălile de cinema.

Trailer

7. Buried
Am păstrat ceva foarte bun pentru final. Urmăriţi trailerul

Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
6 Comments
  1. Alexey
    | Reply
    • m@ri@n
      | Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *