Premierele lunii

1.The Social Network
Facebook este peste tot şi încetul cu încetul pun stăpânire pe toată lumea. The Social Network este filmul care ne prezintă cum s-a născut unul dintre cele mai mari site-uri din lume. Personal abia aştept filmul.
Trailer

2. Let me in
Let me in este un horror interesant care ne mai artă că vampirii pot fi şi sângeroşi. Recomand acest film pentru că mi-a plăcut foarte mult originalul făcut de suedezi.

Trailer

3. Saw 3D
Mi-a plăcut prim film din seria Saw, pentru că a venit cu ceva nou, captivant şi tensionat. Din păcate acest film a devenit în scurt timp o franciză care trebuie exploatată în fiecare an. Anul acesta avem o variantă 3D. Să vedem cum o sa fie.

Trailer

4. Red
O comedie de acţiune cu Bruce Willis, Morgan Freeman, Hellen Mirren, John Malkovich. O distracţie pe cinste.

Trailer

5.The Company Men
The Company Men este o dramă de familie care se axează pe problemele care apar după concediere. Ben Affleck revine puternic la sfârşitul anului acesta cu două filme, iar prezneţa lui Tommy Lee Jones nu face decât să mă încânte pentru că este un actor excepţional. Un film ce merită atenţie.

Trailer

6. Hereafter
Filmul a beneficiat de premieră la festivalul de film de la Toronto şi o parte din criticii de film îl consideră un pretendent la oscar. Un film despre moarte şi viaţa de după în regia lui Clint Eastwood.

Trailer

7. Stone
Edward Norton se întoarece în închisoare…


Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *