Premierele lunii

Am să vă urez un călduros şi tradiţional “La Mulţi Ani”. Sper ca anul care încep azi să fie mai bogat în filme bune şi sper să mă ridic la înălţimea aştepărilor voastre în materie de recenzii.Cititorilor mei fideli  – Adina, Klausen, Vlad, LukaD, Jovi, MTrailer, Mrs Dalloway şi alţi pe care din neatenţie i-am uitat  sau care citesc fără să se afirme-, le urez un an nou plin de filme şi poate reuşit să ne întîlnim anul acesta şi dincolo de lumea bloggingului.

Acestea fiind spuse dăm drumul la deja consacrata rubrică de început de lună care-şi propune să arunce o privire peste filmele care au premiera luna acesta.

1. Season of the Witch
Season of the Witch e un nou film cu teamatică medievală care îşi propune să ne ofere puţină acţiune combinată cu un pic de ocultism. Capul de afiş este ţinut de Nicolas Cage (actorul acesta acceptă prea multe roluri de duzină) şi Ron Perlman dar parcă poveste ase aseamănă prea mult cu Black Death, film care a avut premiera spre sfârşitul anului trecut. Personal nu am aşteptări mari de la acest film, dar cred că succesul va surprinde pe mulţi.Trailer

2. The Green Hornet
The Green Hornet e un alt film de acţiune cu eroi, supereroi sau cum au de gând să se mai intituleze toţi cei care îşi pun o mască şi încep să lupte împotriva criminalităţii. Distribuţia îl are în prim plan pe Seth Rogen aşa că filmul va fi mai mult o comedie spectaculoasă decât un action veritabil. Cred că merită să aruncăm o privire.

Trailer

3. The Way Back

Filmul este o dramă incredibilă care spune povestea câtorva prizonieri de război care traversează mii de kilometri pentr a scăpa de o lume infectată de război. Trailerul acestui film, precum şi distribuţia – Ed Harris şi Colin Farrell, mă fac să cred că The Way Back va fi un film cu totul special care va fi privit foarte bine de critici. Personal mă bucur că Dragoş Bucur a avut ocazia să joace alături de două nume mari ale cinematografiei mondiale.

Trailer

4. The Rite
Trailerul acestui film nu prea mă convinge pentru că ideea de bază este deja mult prea exploatată. Exorcizarea a fost un subiect bun pentru filmele de groază, dar parcă epoca ei a apus. Să vedem ce o să facă Anthony Hopkins cu o cruce şi o biblie în mână luându-se la trântă cu diavolul.

Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *