Premierele lunii

În luna cu premiile Oscar filmele care ajung pe marele ecran au ca target un public care vrea doar ceva spectaculos, comic sau ceva plin de efcete speciale care să le încânte privirea.

1. Eagle
Este primul film istoric din acest an care ne duce înapoi în timp până prin anul 120 pe vremea romanilor. Ca de obicei când vine vorba de ecranizari despre romani, aceştia au probleme în Britania. De data aceasta un tânăr soldat interpretat de Channig Tatum trebuie să recupereze un vultur de aur, emblema legiunii sale. Filmul nu promite scene de luptă specataculoase ci mai degrabă o poveste slăbuţă care la prima vedere mi se pare că se aseamană într-un fel cu mult mai slab promovatul Centurion.

Trailer

2. London Boulevard

London Boulevard e un fim de acţiune cu un pic de umor britanic şi cu un pic de romatism. Acţiunea îl are în centru pe un fost infractor (interpretat de Colin Farell) care se îndrăgosteşte de o vedetă de cinema. Problemele încep să apară când un gangster porneşte pe urmele lui. În distribuţie mai apar Ray Winstone şi Keira Knightley. London Boulevard promite un spectacol care va merge la suflet iubitorilor de filme britanice.

Trailer

3.Big Mommas: Like Father, Like Son
Nici acum nu-mi vine să cred că acest film mai are încă o parte. Publicul s-a cam săturat de grăsana sub acoperire interpretată de Martin Lawrence încă de la a doua parte, dar se pare că unele case de producţie, în lipsă de idei, speră să scoată nişte bani frumoşi readucând în centrul atenţiei o poveste care a stârnit râsete doar la prima parte.

Trailer

4. Drive Angry
Nu ştiu câte datorii are Nicolas Cage, dar trebuie să fie mari dacă omul acesta e dispus să joace în orice porcării. Nu vreau să fiu rău dar filmul acesta, care nu pare să fie forate diferit faţă de Ghost Rider (lipsa craniului în flăcări) pare un kitch de doi bani făcut numai să atragă adolescenţii spre sălile de cinematograf. Foarte pe scurt în Drive Angry aveam de-a face cu diavolul şi ceva fani ai lui, cu un tată pus pe răzbunare şi câteva urmăriri spectaculose.
Trailer

5. Vanishing on 7th street
E primul sf al anului care se anunţă interesant. Mii de oameni dispar brusc de fiecare dată când soarele apune iar singurii supravieţuitori încearcă să găsească o explicaţie pentru acest fenomen.

Trailer

6. Unknown

Liam Neeson se reîntoarce într-un thriller captivant  despre furturi de identitate. Tensiunea este la tot pasul iar filmul promite un spectacol pe cinste pentru iubitorii de acţiune spectaculoasă şi pentru cei ai actorului.

Trailer

7. I am number Four
Nu vreau să fac previziuni despre acest film dar efectele vizuale par extrme de spectaculoase. Acţiunea pare intensă iar subiectul chiar dacă nu e 100% original poate fi pe gustul oricui. În încheire vă las să vă convingeţi de acest lucru.
Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
9 Comments
  1. Tudor
    | Reply
  2. Anonymous
    | Reply
  3. Alex
    | Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *