Premierele lunii

Luna Martie este deja aici, primăvara întârzie să apară iar filmele de până acum (excepţie cele de la Oscar) nu au rupt gura târgului cu nimic. Speranţe pentru această lună există, mai ales că avem parte de extratereştrii care asediază pământul, de oameni care controlează destinul şi de scufiţe roşii cu accente horror.

1. The Adjustment Bureau< Primul film pe care vi-l propun pentru această lună e o poveste romantică cu accente de science fiction în care doi tineri îndrăgostiţi trebuie să lupte pentru iubirea lor. Destinul, întruchipat de nişte oameni îmbrăcaţi la costum intervine iar cei doi trebuie să se lupte pentru orice clipă de fericire. Filmul pare extrem de interesant iar distribuţia, Matt Damon şi Emily Blunt îl face şi mai atractiv. Să vedem ce o să iasă. Trailer 

2. Beastly
O adaptare modernă a poveştii pentru copii şi nu numai Frumoasa şi Bestia. Filmul promite ceva dar cred că va fi un every day chick flick

Trailer

3. Battle:Los Angles
Battle: Los Angels e primul science fiction al anului care promite să rupă box office-ul. Filmul pare a fi o înlănţuire de efecte speciale. Sper să nu dezamăgească.

Trailer

4. Red Riding Hood
Scufiţa roşie – o poveste cu accente horror. Un film care pare să aibă o coloristică specială iar faptul că acţiunea are loc în evul mediu mă face să cred că nu va trece neobservat.

Trailer

5. Paul
Normal când aud de un asemenea film  fac tot posibilul să-l ocolesc. Cu toate acestea distribuţia care  îi are cap de afiş pe Simon Pegg şi Nick Frost (Shaun of the dead şi Hot Fuzz) mă face să-i acord o sanşă acestei comedii trăznite cu un E.t mai vorbăreţ.

Trailer

6. The Lincoln Lawyer
Această versiune de avocatul diavolului mă atrage numai pentru că marchează revenirea pe marele ecran a lui Ryan Phillipe, un actor talentat care s-a cam pierdut în ultima vreme. Cu toate acestea sunt curios cât de banală şi respusă este povestea.

Trailer

7. Sucker Punch
Despre acest film vă spun doar că e produs de cei care au făcut şi 300 şi că are la bază un comic book excelent. Urmăriţi trailerul

Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *