Predators

predatorsPredators

Predators
D: Adrien Brody, Alice Braga, Danny Trejo, Laurence Fishburne
R: Nimrod Antal
Theatrical Release: July 9, 2010
US Box Office: $51,9 M
Durată: 1h 46 min
Gen: Acţiune, Science fiction

După ce am revăzut aseară filmul care a inventat acestă creatură perfectă, mă aşteptam parcă la ceva nou, surprinzător şi poate mai intens. Din păcate Predators, chiar dacă poate primi premiul pentru cea mai bună continuare de până acum, tot nu se ridică la nivelul filmului din 1987. Ceva, ceva parcă lipseşte. Suspansul este subţire, iar supriza unei creaturi noi şi spectaculoase nu a existat chiar dacă unii predatori au evoluat un pic.

Terenul de joacă pentru predatori şi oameni e cam acelaşi – o junglă amazoniană, deasă, misterioasă şi umedă, dar care se află pe o planetă extraterestră. Echipa de comando, e puţin diferită – asasini, foşti militari şi mercenari, iar misiune de salvare nu există pentru că totul este un joc de-a şoarecele şi pisica, unde predatorii vânează în voie fără mari riscuri pentru ei. Mi-a plăcut mult revenirea celebrei mitraliere într-un film Predator, dar din păcate această armă şi scena confruntării dintre un predator şi un Yakuza sunt singurele lucruri care m-au încântat.

Nu zic că filmul e rău, dar parcă mă aşteptam la ceva mai mult. Extrem de comic ar fi fost plasarea unei macete în mâna lui Danny Trejo şi în acest film. Confruntările dintre oameni şi predatori sunt previzibile, aşa că filmul nu te surprinde cu mult.Discutabilîă cred că a fost optiunea regizorului către Adrien Brody pentru actorul principal, mai ales că acesta nu este un actor croit pentru roluri de action man. Cu toate acestea în opinia mea, Brody s-a descurcat onorabil, intrepretând fără mari probleme un personaj inteligent, agresiv care ştie să scape cu bine din multe situaţii. În conlcuzie, Predators e un sf reuşit, dar previzibil care îi va încânta cu adevărat doar pe fanii acestui gen.

Notă:6,5/10
Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Tags:
4 Comments
  1. moviex
    | Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *