Paul

Paul – un extraterestru bun de luat acasa.
D: Simon Pegg, Nick Frost
R: Greg Mottola
Release: 18 Martie 2011
US Box Office: $37.2 M
Durată: 1 h 40 min.
Gen: Comedie

Paul este comedia perfectă după o perioadă agitată şi de dezvăluirile din dosarele FBI, care recunoşteau pe un ton mai liniştit existenţa extratereştrilor. Cu o înfăţişare adorabilă menită să nu sperie pe nimeni, extraterestrul Paul e un fel de E.T al anilor 2011, vorbitor fluent de limbă engleză, cu un comportament adolescentin, ce nu se fereşte de oameni şi gustă din plin plăcerile pământene. Ca să se asigure că va stârni râsete şi va fi pe placul tuturor, Greg Mottola (cunoscut pentru comedia Superbad), i-a atribuit lui Paul vocea lui Seth Rogen (cunoscut mai nou pentru rolul din Green Hornet) şi o personalitate petrecăreaţă care nu se dă înlături de la aventuri periculoase dar pline de umor.

Distribuţia îi are în centrul atenţiei pe Simon Pegg şi Nick Frost, doi actori britanici cunoscuşi pentru rolurile din Shaun of the dead sau Hot Fuzz, două comedii cu un impact bun asupra publicului. De data acesta cei doi britanici interpretează doi prieteni veniţi pe tărâmul american pentru a participa la Comic Con şi a face un tur de forţă a oraşelor vizitate de-a lungul anilor de extratereştri. Aventura începe cu adevărat când un extraterestru simpatic urmărit de câţiva agenţi FBI zeloşi dar cam prostovani se alătură echipei amatoare de science fiction. Drumul spre casă a lui Paul este plin de aventuri, iar umorul, necesar pentru un astfel de film este condimentat de o serie de personaje ciudate.

Paul este un road movie bun, o comedie pe cinste despre prietenie, despre bărbaţii care nu se pot maturiza până când o femeie intervine între ei. Presărat cu un limbaj colorat şi cu câteva remarci răutăcioase dar extrem de haioase la adresa creştinilor obsedaţi de religie, Paul e un film pentru iubitorii de umor, pentru cei care nu se simt ofensaţi de un limbaj colorat sau pentru cei care vor să vizioneze un film uşor, relaxant dar lipsit de stupiditate.
Notă:7,5/10
Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
6 Comments
  • m@ri@n
   | Reply
  • m@ri@n
   | Reply
  • m@ri@n
   | Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *