Paranormal Activity 2

Paranormal Activity 2
D: Katie Featherston, Micah Sloat
R: Oren Peli
Release: 25 Septembrie 2007
US Box Office: $ 107,9 M
Durată: 1 h 26 min.
Gen: Horror

Prima parte a fost cum a fost, dar a doua se vede clar că a fost creată numai pentru scopuri financiare. Ce şi-o fi zis cei care au finaţat proiectul, dacă primul film i-a îmbogăţit pe cei care au lucrat la el,  hai că poate un prequel presărat cu scene de sequel ne cumpără şi nouă nişte maşini de lux. Şi măi să fie ulciorul merse de două ori la apă, ţinând cont de valoare încasărilor.

Acum că am găsit explicaţia la întreabrea de ce nu  au lăsat primul film să se odihnească în pace, vă spun că Paranormal Activity 2 ne prezintă o poveste de dinaintea primului film, în care facem cunoştinţă cu sora lui Katie. Acesta se întoarce acasă după ce a născut un băieţel. Nimic nu deranjează liniştea familiei (poate doar hocus pocusul menajerei), până când aceştia îşi găsesc casa răvăşită. Ca să se asigure că „vandalii” nu mai scapă nepedepsiţi, familia montează camere de supraveghere, dar în scurt timp acestea încep să surprindă şi lucruri ieşite din comun. Uşi care se închid brusc, tigăi care cad fără să le atingi, câinele care latră la lună, purificatorul din piscină care iese singur la mal, toate sunt activităţi paranormale care încep să sperie minunata familie. Ei bine dar lucrurile nu se opresc aici, pentru că demonul care se ţine scai de această familie se pare că nu renunţă cu una cu două. Mai mult aflăm că entitatea ar fi un demon de la răscruce de drum care acum îşi cere drepturile pentru că familia lui Katie şi Kristi a devenit bogat în schimbul unui târg.

Paranormal Activity 2 mi s-a părut mai plictisitor ca şi primul mai ales că scenariul este extrem de previzibil. Nimic nu e de speriat în acest film, plictiseală şi scenele lungi în care nu se întâmplă nimic sunt la ele acasă, iar explicaţiile pentru activitatea paranormală sunt de-a dreptul puerile. Mai mult personajele sunt lipsite de naturaleţe pentru că au o atitudine absolut bizară chiar şi atunci când realizează că ceva este în neregulă cu casa mare, cu psicină, living room-ul uriaş (ce naiba s-au gândit când au decis să cheme o menajeră să alunge demonul). În rest ce să vă zic, ocoliţi filmul dacă aveţi altceva mai bun de făcut s-au nu-l ocoliţi dacă vreţi să vedeţi pentru 30 de secunde ce s-a întâmplat după ce demonul a pus stăpânire pe Katie la sfârşitul primei părţi.

Notă:4,5/10
Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *