Old Dogs

Old Dogs
D: John Travolta, Robin Williams, Kelly Preston, Seth Green, Justin Long
R: Walt Becker
Theatrical Release: 25 Nov 2009
Box Office: $48,727,039
Gen: comedie

Când auzi că doi mari actori de comedie ca John Travolta şi Robin Williams care ne-au făcut să râdem de atâtea ori în filme ca Look Who’s Talking sau Flubber, te aştepţi parcă la mai mult decât la ceea ce a oferit acest film. Te aştepţi să râzi, să fi vesel după vizionarea filmului nu să zici în gândul tău la final asta a fost tot?, atât de puţine situaţii comice (care să nu fie marcate de ridicol şi stupid)?

Acţiunea filmului are în prim plan viaţa a doi burlaci trecuţi de prima tinereţe care îşi dedică viaţa afacerilor şi distracţiei de moment. Viaţa lor se schimba dupa ce Dan, interpretat de Robin Williams află că are doi copii din urma unei relaţii de o noapte din trecut. Cum imprevizibilul este la el acasă, copii ajung în grija tatălui tocmai într-un moment total nepotrivit. Afacerea lui Dan şi a lui Charlie este pe punctul de a înflorii în urma colaborării cu o firma japoneză.

Odată cu venirea copiilor toate lucrurile încep să meargă pe dos celor doi iar suferinţele fizice pe care aceştia trebuie să le îndure sunt sigurele momente în care poţi schiţa un zâmbet. Ca în orice film în care tatăl trebuie să aleagă între copii de care tocmai aflase şi cariera sa, deznodământul este uşor de prezis iar modul în care se ajunge acolo este doar o aventură ce ne face să zâmbim puţin.

Mi-a placut revederea cu cei doi mari actori dar sincer fiind, singurele momente care m-au făcut cu adevarat să râd l-au avut în prim plan pe Seth Green care care joacă rolul unui fel de director la firma lui Dan şi Charlie.

Dacă vreţi să zâmbiţi puţin merită văzut filmul dar să nu vă aşteptaţi la foarte mult de la el pentru din pacate scenariul şi regia nu le-a permis lui Robin şi lui John să facă mai mult.

Nota 6/10
Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *