Noaptea Zburătorilor:Povestea Continuă

noaptea-zburatorilorNoaptea Zburătorilor

Cinematografia românească se schimbă de la an la an și lucrul acesta se observă prin filme noi, diferite, filme care abordează genuri sărac exploatate până acum. E un vânt al schimbării și de acest vânt profită și Echipa “Ultimul Zburător”. Aceștia pregătesc lansarea primului film în realism magic din România, care va avea loc pe 14 februarie 2014 – Valentine’s Day. Până atunci Echipa ”Ultimul Zburător” pregătește un nou eveniment  care să marcheze apropierea de marele eveniment.

După ce pe 26 septembrie 110 motocicliști au traversat Bucureştiul, cu ocazia lansării trailerului oficial și după  evenimentul “Comorile Trecutului” de la Biblioteca Academiei Române când a fost prezentat Manifestul Cultural “Promissum”, crezul care sta la baza filmului “Ultimul Zburător”, sâmbătă 16 noiembrie, începând cu orele 19:30, în  clubul Sankt Petersburg Pub din Centrul Vechi (str. Gabroveni, nr. 55) are loc un nou eveniment deosebit unde sunt aşteptaţi toţi cei care mai cred în zburători. Acesta este al treilea din seria de evenimente inedite organizate de Asociaţia Culturală “Promissum”.

La acest eveniment vor fi înmânate premiile primului concurs “Ultimul Zburător” chiar de către personajul principal al filmului, actorul Gabriel Duţu: bilete la concertul trupei Holograf din 25 noiembrie de la Sala Palatului, vouchere la cel mai complex spa din Bucureşti şi multe altele.

“Spre miezul nopţii, cei care îndrăznesc să creadă alături de noi şi vor veni la petrecere, vor avea ocazia să participe la tombola pentru marele premiu surpriză al serii. Important este ca biletul câştigător să fie completat de un cuplu, pe sistemul: nu poate exista zburător fără ispita lui feminină.” a declarat Ovidiu Georgescu, regizorul şi producătorul filmului.

Tot pe 16 noiembrie se va putea degusta pentru prima oară băutura magică a zburătorilor: Trăscăul, oferit cu sprijinul Khortytsa Vodka. Evenimentul este organizat de Asociaţia Culturală “Promissum” în parteneriat cu Koolhunt.ro, iar intrarea este liberă pentru toţi cei care mai cred în zburători.

“Ultimul Zburător” este un film independent, realizat în totalitate din finanţare privată, produs de Asociaţia Culturală “Promissum” şi distribuit în cinematografele din România de InterComFilm Distribution. Toţi cei implicaţi în realizarea acestui film au fost fascinaţi de povestea lui: un mit clasic al culturii române, mitul Zburătorului, spus sub forma unui basm modern. Filmul este o frumoasă poveste de iubire ce transcede timpul şi spaţiul, prezentând o lume fascinantă, de mult uitată de o societate atât de cufundată în întunericul materialismului.

Vă așteptăm cu drag la acest eveniment!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Noaptea Zburătorilor:Povestea Continuă, 9.0 out of 10 based on 1 rating

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *