No strings attached

No strings attached
D: Natalie Portman, Ashton Kutcher
R: Ivan Reitman
Release: 21 Ianuarie 2011
US Box Office:$70.6 M
Durată: 1 h 48 min.
Gen: Romance

Să-mi atragă cineva atenția dacă delirez când spun că filmul acesta se aseamănă cu A lot like love, o comedie romantică cu același actor principal, cam cu același subiect și bineînțeles cu același deznodământ. Sincer eram pregătit să revăd filmul menționat, numai că regizorul Ivan Reitman a avut grijă să ne ofere o poveste romantică un pic diferită, un chick flick despre omul modern presat de timp și care caută să-și rezolve nevoile fiziologice fără a implica sentimental prea mult.

Firul epic urmărește destinul lui Adam (Aston Kutcher), un tânăr dornic să iasă din umbra tatălui său (fost vedetă tv) și să devină un scenarist de succes. Din păcate până să poată realiza acest lucru, Adam trebuie să accepte și alte joburi minuscule dat măcar în domeniu. Chiar dacă sentimental nu o duce prea bine (fost prietenă este într-o relație cu tatăl său), Adam începe să-și revină după ce se reîntâlnește cu Emma, (Natalie Portman) o fost iubire adolescentină care acum se pregătește pentru rezidențiat. Agitați și mereu pe fugă, cei doi încep o relație care se bazează strict pe sex. Scânteile ce tot sar din aventurile amoroase aprind la un moment dat flacăra dragostei, iar Adam trebuie să lupte pentru a câștiga și sufletul femeii iubite.

No stings attached e un chick flick previzibil despre relații. Ceea ce Adam obține – o relație bazată de pe sex și doar atât, poate fi definit ca visul oricărui bărbat, numai că atunci când te întinzi prea mult, sentimentele nu au cum să nu apară. Faptul că și personajul feminin dorește același lucru, fără însă a fi portretizat drept o stricată, ne arată că societate a mai scăpat de prejudecăți. Cu puține chestiuni notabile (buchetul de morcovi), cu umor mai mult absent decât prezent, No strings attached e un film pentru cele care încă nu au uitat de A walk to remember sau pentru cele care -l considera pe Aston Kutcher drept actorul ideal.

Notă:5/10
Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
14 Comments
  • m@ri@n
   | Reply
  • m@ri@n
   | Reply
 1. Saxon
  | Reply
  • m@ri@n
   | Reply
 2. Emm
  | Reply
 3. Saxon
  | Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *