Miracle on 34th street

Miracle on 34th Street
D: R. Attenborough, Elizabeth Perkins, Mara Wilson
R: Les Mayfield
In Theaters: Nov 18 , 1994
Durată: 1 hr. 54 min.
Gen: Fantezie

Miracle on 34th Street este un alt film care te introduce în atmosfera Crăciunului. Deşi de cele mai multe ori originalul este mai bun ca şi remake-ul, de data aceast am optat pentru cel de-al doilea în primul rând datorită lui John Hughes, care semnează scenariul.

Axat pe perioada de dinaintea Crăciunului când magazinele de jucării încearcă să atragă părinţii şi copii cu cele mai frumoase jucării dar şi cu cel mai plauzibil Moş Crăciun, Miracle on 34th street ne prezintă povestea unui bătrânel amabil care seamănă la înfăţişare cu Moş Crăciun. Datorită acestei asemănări acesta ajunge să lucreze în magazinul de pe strada 34 pe postul sezonier de Moş Crăciun. Bătrânelul simpatic face o treabă foarte bună iar acest lucru atrage atenţia managerului, cu care devine prieten, dar şi a concurenţei care va încerca să-l descrediteze mai ales după ce acesta susţine că el este adevăratul Moş Crăciun. Nu am să vă povestesc cum evoluează firul narativ pentru a nu vă strica surpriza dar, vă atrag atenţia să lasaţi de-o parte spiritul critic pentru că altfel filmul vă v-a dezamăgi.

Miracle on 34th street ne prezintă o poveste despre atmosferă dinaintea Cărciunului, despre credinţele copilăriei şi despre cum reacţionează adulţii când o fantezie copilărescă prinde contur. Chiar dacă finalul este puţin exagerat, acesta te introduce într-o atmosferă specială în care orice este posibil (chiar şi existenţa lui Moş Crăciun).

Notă:7/10
Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
3 Comments
  1. Cristina
    | Reply
    • m@ri@n
      | Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *