Me you and everyone we know

Me you and everyone we know
D: John Hawkes, Miranda July
R: Miranda July
Release: 24 Iunie 2005
US Box Office: $ 3,7 M
Durată: 1 h 30 min.
Gen: Dramă

Nu auzisem nimic despre acest film până când Bogdan un cititor al acestui blog mi-a cerut părerea. Fără să mă uit la trailer sau la distribuţie, am început să vizionez un film ciudat, un film care după primele 10 minute mi-a dat impresia că ar conţine numai persoanje cu probleme la mansardă, construite ca tipul iubitor de frunze din American Beauty.

Primul personaj din film te şochează cu o atitudine ciudată şi prin faptul că-şi dă foc la mână  în faţa  propriilor copii, iar în timp ce arde zâmbeşte. Următorul personaj, este o artistă  care apreciază prea mult viaţa, chiar şi atunci când vine de cea a unui peştişor care este pe punctul de a fi călcat de o maşină. Al treilea personaj  admiră două fetişcane nebune care se prezintă în faţa lui ca două iubite. Dacă nu v-am convins încă să vizionaţi acest film, vă mai spun că  personajele mature încep să interacţioneze într-un mod ciudat între ele şi să dezvolte destine proprii în care caută fericirea iar cele tinere îşi exploatează sexualitatea.

Me you and everyone we know e un film original, un film ciudat care se foloseşte de personaje construite atipic. E un film romantic care chiar dacă te poate speria la început te surpinde pe parcurs printr-o dezvoltare inedită, curajoasă, o viziune proprie despre o altfel de viaţă, despre secretele pe care unii din noi le avem dar pe care nu le scoatem niciodată la iveală. Mi-a plăcut mult maturitatea personajelor minore precum şi infantilitatea adulţilor. Mi-a placut muzica aleasă perfect şi mi-a plăcut modul în care personajele se dezvoltă.

În încheiere îi mulţumesc lui Bogdan de recomandare pe care o transmit mai departe tuturor celor care nu se tem de filme extreme de îndrăzneţe.

Notă:9/10
Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
6 Comments
  1. Bogdan
    | Reply
  2. Bogdan
    | Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *