Life as we know it

Life as we know it
D: Katherine Heigl, Josh Duhamel
R: Greg Berlanti
Release: 8 Octombrie 2010
US Box Office: $ 53,4 M
Durată: 1 h 52 min.
Gen: Romance, Comedie

Dacă trebuie să ne dăm cu părerea despre acest film trebuie să o facem din două perspective diferite. În primul rând, analizat ca şi o comedie care concurează cu When in Rome, Killers sau alte filme de genul, care şi-au avut premiera în 2010, Life as we know it este o comedie romantică fără prea multe scene penibile, fără prea mult romantism ieftin ieşit parcă din cărţile cu zâne fermecate. E un film care iese uşor la liman pentru că nu abuzează de romantismul chicios şi nici de scene unde comicul este redus la un absurd penibil. Interpretarea este de asemenea acceptabilă, Heigel realizând un rol mult mai bun decât precedentul pentru că este mult mai raţională şi nu face apel aproape deloc la aspectul ei fizic.

Acum că l-am descris un pic dintr-o perspectivă comparativă cu celelate filme de acelaşi gen, trecem la perspectiva critică care nu iartă chiar orice. Nu ştiu ce s-au gândit producătorii acestui film când au ales titlul dar viaţa aşa cum o ştiu ei nu e tocmai cum o ştim noi. La noi nu toate sunt bune şi frumoase când îţi mor prietenii cei mai buni şi garantat le mai faci o vizită pe la mormânt sau aşa în treacăt îi reaminteşti fetei (chiar dacă nu înţelege) că a avut şi ea nişte părinţi minunaţi. La noi pământenii femeile de la serviciul social nu stau chiar ca proastele în faţa uşii până faci tu curat şi garantat nu vin cu tine la aeroport şi plâng pentru că l-ai ratat pe Făt Frumos. La noi oamenii simplii, motocicletele nu sunt lăsate pe mâna oricui pentru că aproape sigur omoară pe cineva. Ce să mai zic, aici în lumea de zi cu zi oricât de căcăcios ar fi copilul, mi-e greu să cred că ajungi să te mânjeşti cu rahat pe faţă şi peste toate astea să nu-ţi dai seamă ca ai ceva de vreo 3cm pe faţă.

Acum că v-am prezentat două păreri vă las pe voi să decideţi dacă povestea a doi tineri care ba se urăsc ba se iubesc şi care ajung să crească un copil ce nu e a lor, merită vizionată.

Notă:6,5/10
Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *