Letters to Juliet

Letters to Juliet
D: Amanda Seyfried, Vanessa Redgrave, Chris Egan, Gael García Bernal
R: Gary Winick
Theatrical Release: May 14, 2010
US Box Office: $53.0M
Durată: 1 h 45 min.
Gen: Romance, Comedie
Share

Ce mi-aş fi dorit să nu fi mâncat înainte de a viziona acest film pentru că stereotipia şi romantismul de doi lei mi-a provocat o indigestie teribilă. Poate că am exagerat şi indigestia nu se datorează filmului, dar sigur gustul amar se datorează unui regizor fără minte şi a echipei sale de scenarişti care au realizat unul dinte cele mai kitchoase comedii romatice ale anului. Nimic la acest film nu este original iar ideea de a răspunde unor scrisori postate pe zidul Julietei de căte câteva disperate care plâng ca idioatele pentru o dragostea pierdută este de-a dreptul penibilă. Acele fiinţe „romantice” care cred că totul se reduce la lapte şi miere ar trebui lovite în cap cu ceva ca să se trezească la realitate şi să-şi dea seama că vor muri singure pentru că şi-au dedicat viaţa unei prostii mai mare ca Taj Mahal-ul.

Revenind la subiectul acestui nu vă pot spune prea multe ca să nu vă stric uriaşa surpriză pe care majoritatea dintre voi o veţi avea când îl veţi viziona. Cu toate acestea un pic „heads up” cred că este necesar aşa că am să mă rezum la câteva fraze. O babă văduvă poposeşte în Italia pentru a-şi căuta dragostea pierdută în tinereţe. Ajutată de Julieta noastră, pe nume Sophie aceasta face un tur de forţă pentru a-l căuta pe cel care i-a fost sortit acum mai bine de 50 de ani. Aparent toţi bărbaţii din regiunea aceea poartă acelaşi nume şi mai toţi băbălâcii o vor pe această tinerică de vreo 70 de ani. Căutările par fără speranţă, dar pe parcursul drumului Sophie, abandonată de un iubit obsedat de gătit se îndrăgosteşte de nepotul „mamaiei”. Nu am să divulg restul acţiunii pentru a nu se pierde din farmec.

Imi cer sucze dacă am fost prea dur cu acest film, care poate unora le-a plăcut, dar mie mi-a lăst un gust amar pe care am să-l spăl cu un altfel de film. Recomand acest film doar celor care trebuie să-l vadă şi celor care iubesc egoromatismul exacerbat.

Notă:3/10
Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *