LelleBelle

LelleBelle
D: Anna Raadsveld, Benja Bruijning
R: Mischa Kamp
Release: Octombrie 2011
Durată: 1 h 25min.
Gen: Comedie, Erotism

LelleBelle e prima producţie olandeză despre care scriu pe acest blog. Sincer nu ştiu mare lucru despre cinematografia olandeză şi nici nu cred că aveam vreo întâlnire în viitorul apropiat, dar o colegă de la muncă mi-a propus să vizionez această felie de sexualitate, muzică şi tinereţe care reușește să te binedispusă.

Regia, distribuţia sunt anonime, dar povestea e oarecum drăguță şi uşor de urmărit în special datorită unei coloane sonore foarte bine montată ce combină perfect câteva hit-uri ale ultimilor ani, cu câteva compoziţii instrumentale clasice, deosebit de plăcute chiar şi pentru cei care nu se înţeleg cu acest gen de muzică.

Povestea se învârte în jurul lui Belle, o adolescentă de la ţara cu o mamă excentrică, o profesoară de sex pentru cei din oraşul ei, care-şi încearcă norocul la Conservatorul dintr-un oraş apropiat. Timidă şi mereu nepregătită pentru presiunea instrumentului (vioară), Belle descoperă că poate cânta mai bine atunci când îşi exploatează sexualitatea. Aventurile ei cu o prietenă arătoasă, cu un tânăr coleg, dar şi cu un profesor sunt decente şi lipsite de umor stupid, dar tratează destul de bine sexualitatea umană.

Fără a fi un alt American Pie, LelleBelle e o producţie decentă despre sex, despre ambiţie şi despre prietenie. Distribuţia formată din tineri actori nu iese cu mare lucru în evidență, dar chimia dintre ei e bună, creând astfel o naturaleţe convingătoare. Dacă nu aveţi chef de nici film de la televizor şi dacă sunteţi acasă alături de cel drag, Lellebelle poate fi o experienţă plăcută atât în timpul vizionării cât şi după.

Notă:6/10
Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
3 Comments
    • m@ri@n
      | Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *