Legion

Legion
D: Paul Bettany, Dennis Quaid, Lucas Black, Tyrese Gibson
R: Scott Stewart
Theatrical Release: 22 Ian, 2010
Box Office: $39,912,010
Gen: Horror

Doi actori cât de cât talentaţi, un dinner în mijlocul deşertului, câţiva zombii-îngeri şi avem reţeta unui insucces. Filmul nu doar că m-a plictisit îngrozitor dar mi-a lăsat şi un gust amar crezând că nu voi vedea un Dennis Quaid atât de şters şi de inutil pentru acest film.

Per ansamblu, Legion este mai degrabă o combinaţie nereuşită între un film cu vampiri şi unul cu zombi peste care s-a aşezat un scenariu ce pare plagiat prost după un clasic cu îngeri decăzuţi ca the Prophecy.

Sătul probabil de modul cum arată pământul, Dumnezeu se supără pe rasa umană preaiubită şi îşi trimte îngerii să ne distrugă prin uciderea unui copil. Fără nicio explicaţie cât de cât idoată copilul este cheia salvării lumii din mâna acestor zombi îngeri şi de aceea Michael iubitorul de oameni se decide să renunţe la cele cereşti şi să-l apere cu orice preţ. Confruntările cu aceste maşini de ucis sunt anoaste şi plictisitoare ca într-un film de duzină cu şi despre zombii. Nu pare a exista nicio logică şi niciun fir narativ, totul fiind haotic.Finalul filmului aduce în prim plan bătalia dintre Gabriel şi Michael, o confruntare ce poate decide viitorul omenirii.

Haotic de la un capăt la altul filmul Legion merită văzut doar dacă ai timp liber berechet sau dacă eşti un mare fan al filmelor de acţiune haotice.

Nota:4/10
Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Legion, 1.0 out of 10 based on 1 rating
One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *