Killshot

Killshot

D: Diane Lane, Joseph Gordon-Levitt, Mickey Rourke
R: John Madden
Theatrical Release: 13 Noiembrie 2008
Durată: 1 h 24 min.
Gen: Acţiune

Nu ştiu ce m-a determinat să vizionez acest film (probabil distribuţia – Diane Lane, Thomas Jane, Joseph Gordon-Levitt şi Mickey Rourke) dar la final am fost dezamăgit. Totuşi să nu credeţi că aveam cine ştie ce aşteptări, dar pentru mine dezamăgirea mare a reprezentat-o Joseph Gordon-Levitt, un actor extrem de talentat, care până acum nu s-a adâncit în penibilul Hollywoodean.In Killshot acesta interpetează un infractor mărunt mereu în căutare de bani care se aliază cu un criminal plătit pentru a elimina un cuplu cu probleme care i-a infruntat într-un conflict de şantaj. Problema e că minunatul nostru personaj e cel mai cretin infractor pe care l-am văzut într-un film. Habar n-are să tragă cu puşca, vorbele lui ies pe gură fără să fie procesate de creier, iar cunoştinele sale despre natură sunt atât de avansate încât sărăcuţul confundă un stol de ciori cu unul de raţe. Mai rău este că tipul moare târziu când gustul amar lăsat de această prestaţie nu mai poate fi îndepărtat atât de uşor.

Pe lângă această prestaţie dezamăgitoare oferită de Gordon-Levitt, Killshot te doboară cu momentul decalşator al acţiunii. Un criminal plătit al mafiei, pe nume Black Bird se retrage la el acasă (de parcă nu asta ar fi primul loc unde să-l caute) unde obsedat de imaginea fratelui său mort se asociază cu Richie(Joseph Gordon-Levitt) pentru o mică afacere de santaj. Din păcate cei doi răufăcători greşesc omul aşa că se trezesc într-o confruntare cu un soţul unei angajate. Pentru că cei doi le-au văzut feţeţe, Balck Bird porneşte pe urma lor ca şi cum alte probleme nu ar avea pe cap. Pe fir intră şi FBI-ul, o agenţie de penibili în acest film, aşa că vom avea de-a face cu un joc de-a şoarecele şi pisica absolut plictisitor.

Absolut totul mi s-a părut penibil şi plictisitor la acest film. Interpretarea este în proporţie de 90% ştearsă iar restul de 10% este complet dezamăgitoare. Subiectul filmului este pueril, iar desfăşurarea acţiunii este extrem de plictisitoare. Un film slab spre foarte slab care poate fi pe placul celor care iubesc filmele din timpul săptămânii de la Pro Tv

Notă:3,5/10

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *