Just go with it

Just go with it
D: Adam Sandler, Nicole Kidman, Jennifer Aniston
R: Dennis Dugan
Release: Februarie 2011
US Box Office: $103 M
Durată: 1 h 56 min.
Gen: Comedie, Romance

De fiecare dată când observ că un film cu Adam Sandler este produs de Happy Madison Production încep să am dubii despre calitatea acestui. Acest lucru se datorează unui trecut presărat cu câteva eşecuri usturătoare care au influenţat negativ opinia multor fani despre comedii şi mai ales a criticilor de film. Ca să înţelegeţi mai bine vă spun că Happy Madison este responsabilă pentru producţii ca Deuce Bigalow, The Animal, Mr Deeds, You don t mess with the Zohan sau the House Bunny. Specificul acestor filme este dat de un umor forţat, un umor de proastă calitate şi o echipă de actori secundari prezenţi mai mereu în toate filmele. Din fericire Just go with it nu beneficiază de echipa de şoc (cu o mică excepţie la început când o să observaţi în fugă un actor pe care l-aţi mai văzut în multe filme cu Adam Sandler) iar acest lucru se observă pentru că umorul nu cade atât de des în derizoriu.

Cu o distribuţie feminină interesantă, Jennifer Aniston şi Nicole Kidman, Just go with it este o comedie romantică destul de tipică, un film despre bărbatul bogat aflat mereu în căutarea unei partide pe cinste. În rolul cuceritorului îl avem pe Adam Sandler, un chirurg estetician  care se foloseşte de o verighetă şi de o poveste cu o nevastă abuzivă care-l ignoră şi-l bate pentru a agăţa tinere domnişoare aflate la petrecerile luxoase din Los Angeles. Tehnica funcţionează de minune până când la o petrece Danny este atras de o tânără profesoară cu un corp superb. Cu principii morale, domnişoara nu întreţine relaţii cu bărbaţii însuraţi iar Danny se vede nevoit să-i prezinte presupusa soţie cu care se află într-un divorţ aproape finalizat. Ca să fie sigur că relaţia lui va continua, Danny apelează la asistenta sa, Katherine(Jennifer Aniston) pentru rolul soţiei ignorante. Minciuna capătă proporţii după ce copii adorabili ai lui Katherine intră şi ei în joc. Aventura, comicul şi specificul „chick flick” intră în scenă după ce toate personajele merg în Hawaii, un loc minunat unde Danny va vede că asistenta sa poate să fie mai mult decât o persoană care-l ajută la birou.

Just go with it e un film cu  scene de umor reuşite dar şi cu unele pline de ridicol. Umorul uneori ridicol este completat şi întregit de câteva personaje jenante – Dolph Lundgren, Devlin (Nicole Kidman) şi soţul acesteia – de a căror prezenţa ne-am fi putut lipsi. Din fericire Just go with it are şi părţi pozitive, peisaje superbe, interpretare decentă oferită de J. Aniston, scene cu un umor bunicel, dar parcă în toată această goană după sufletul pereche, după tatăl perfect şi după fericire este eclipsată de prestaţia excelentă a tinerei actriţe Bailee Madison, o fetiţă de 12 ani care m-a impresionat prin talent şi maturitate.

Just go with it e o comedie de situaţie, un film simplu cu un pic de romantism şi cu un pic de umor. Fără a fi ceva complicat, ceva extraordinar sau ceva ridicol, Just go with it e un film bun pentru o seară în doi, sau un film de văzut cu prietenii.

Notă:7/10
Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
10 Comments
 1. sirlukas
  | Reply
  • m@ri@n
   | Reply
 2. Josephine
  | Reply
  • m@ri@n
   | Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *