It’s Complicated

It’s Complicated
D: Meryl Streep, Alec Baldwin, Steve Martin
R: Nancy Meyers
Theatrical Release:Dec 25, 2009
Box Office: $112,703,470
Durată: 2 hr 1 min
Gen: Comedie

Indiferent dacă joacă într-o dramă sau o comedie Meryl Streep este mereu încântătoare şi ne arată de ce este nominalizată aproape an de an la oscar pentru cea mai bună actriţă. De aceasta dată rolul din It’s Complicated i se potriveste perfect, pentru că Jane reprezintă ideea femeii de succes trecută de prima tinereţe care ştie să aibă grijă de proprii copii şi de carieră dar în acelaşi timp este capabilă să trăiască şi o poveste de dragoste. Totul pare simplu la prima vedere dar nu este asa pentru ca orice alegere are consecinte chiar si atunci cand te decizi ca o mica aventura adolescentina este exact ceea ce ai nevoie.

Pentru că atracţia dintre două persoane care s-au iubit arde mocnit pe o durată lungă de timp, Jane se lasă antrenată în jocul seducţiei iniţiat de fostul soţ, (interpretat de Alec Baldwin) care traversa o perioadă dificilă în relaţia cu actuala soţie. Astfel situaţia nu poate fi descrisă decât prin comic pentru că fosta neavastă devine amantă iar fosta amantă este acum soţia (complicat nu?).

Toată acestă aventură este ţinută secret pentru că Jane nu este sigură că face lucrul cel mai bun atât pentru ea cât şi pentru copii ei. Cum fostul soţ nu înţelege complicaţiile relaţiei lor, Jane considera că ar trebui să–i dea o şansă arhitectului ei (Steve Martin) care se recupereză şi el după un divorţ dureros.

Ceea ce este de apreciat la acest film a fost faptul că deşi avem de-a face cu doi comici desăvârşiţi, nici unul dintre ei nu cade pe panta ridicolului şi a stupidului reuşind astfel să ne bine dispună. Un film care te face să te simţi bine şi în care poţi vedea bucuriile vieţii trăite din plin chiar şi la vârsta de 50 de ani (aventuri amoroase, distracţie, slujba, gusturile vieţii şi o tigară de marijuana).

Nota 8/10
Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
2 Comments
  1. m@ri@n
    | Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *