How do you know

How do you know
D: Reese Witherspoon, Owen Wilson, Jack Nicholson
R: James L. Brooks
Release: 17 decembrie 2010
US Box Office :$30.2M
Durată: 1 h 56 min.
Gen: Comedie, romance

Cum poate un film regizat de James L. Brooks – omul care a stat în spatele camerelor la As good as it gets, cu Jack Nicholson (restul distribuţiei este irelevantă) să fie atât de prost? Cum poate o comedie romantică să fie atât de penibilă şi fără nici un rost încât cele două ore ajung să se transformă într-o plictiseală fără margini? Răspunsul probabil s-a rătăcit printre cuvinte, printre liniile de dialog ale scenariului sau prin mintea unui regizor care în mod sigur nu a reuşit să transmită nici măcar 1% din ceea ce a transmis cu As good as it gets.

Tenant doar prin distribuţie – Jack Nicholson, Owen Wilson şi Reese Witherspoon, How do you Know e povestea a patru oameni care nu prea au mare lucru în comun. Pentru că reprezintă nişte nulităţi pe scara calitativă a personajelor am să-i numesc simplu personajul A, B,C şi D.

După cum am spus filmul e poveste lui A,B, C şi D patru oameni care nu stau prost financiar dar care habar n-au cum să fie fericiţi sau cum să întreţină o relaţie.

Acum că aţi aflat esenţa filmului, am să vă prezint şi personajele. A este un sportiv bogat, faimos, fără prea mul creier şi care habar n-are cum să preţuiască femeia de lângă el. Pentru A, B este doar un invadator al spaţiului privat, un invadator de care ai totuşi nevoie.

B este o sportivă aflată la sfârşit de carieră. Pentru că s-a dedicat sportului nu ştie cum e să ai o relaţie cu oameni din afara acestui domeniu aşă că trage după ea o relaţie insipidă cu A. Când îl cunoaşte pe C realizează că viaţa ei poate fi mai bună , dar cu toate acestea îi este greu să se despartă de A.

C este un băiat de treabă, un tânăr care conduce o companie dar care este pe punctul de a fi anchetat pentru fraudă. Când vestea este răspândită, C este părăsit de toată lumea numai că întâmplător o cunoaşte pe B.

D interpretat de Jack Nicholson este tatăl lui C, un om care a înfiinţat o companie dar care este doar un măscărici paranoic dornic să-şi salveze piele.

În toată această poveste A,B,C şi puţin din D interacţionează pentru a ne arăta (destul de prost) cât de greu este să atunci când luăm o decizie sentimentală.

Interpretarea nu poate fi lăudată când vine vorba de un film aşa de prost. Cu toate acestea Jack Nicholson e are un pic din umorul specific, Reese un zâmbet seducător cu care ne-a obişnuit iar Owen aceeaşi moacă de prostovan narcisist.

How do you Know este cu siguranţă cea mai proastă comedie romantică a începutului de an pentru că nu transmit nimic şi în plus nu are nici măcar dulcegăriile clişeice cu care mulţi ne-am obişnuit deja. Sincer nu ştiu cum au acceptat actorii să joace în acest film, dar probabil că zerourile multiple i-au determinat să nu citească scenariul.

Notă:4/10
Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *