Hot Tube Time Machine

Hot tub time machine
D: John Cusack, Rob Corddry, Craig Robinson, Clark Duke
R: Steve Pink
Theatrical Release: Mar 26, 2010
US Box Office: $48.9M
Durată: 1 h 39 min.
Gen: Comedie

De la the Hangover încoace comediile par blocate în aceaşi oală unde ridicolul şi stupidul şi-au dat întâlnire. Toate au parcă acelaşi scenariu, aceleaşi femei dezbrăcate, aceeaşi goană nebună după sex şi mai rău, parcă au acelaşi final. Poate greşesc şi reţeta nu se aplică pentru toate producţiile dar şi atunci comicul nu este comic cu adevărat ci doar o batjocoreală menită să atragă publicul spre cinematografe.

Hot Tub Time Machine cu John Cusack cap de afiş, pare mai degrabă un Amercian Pie nou apărut ( partea a IV, a-V sau cîte mai sunt ) combinat cu Back to the Future, dar de data aceasta adolescenţii în călduri sunt înlocuiţi de trei bărbaţi în toată firea care au cam dat cu bâta în baltă în ceea ce priveşte fericirea. Nimic nu e nou în acest film, nimic nu stârneşte râsul iar ideea de time space continuum este făcută praf doar de dragul de a-i face fericiţi pe aceşti trei loseri.

Pe scurt filmul ne prezintă povestea a trei foşti prieteni, Lou, Adam, Nick şi un nepot (Jacob) care se decid să petreacă un week-end împreună într-o staţiune pe care o venerau când erau adolescenţi. Totul se schimbă pentru ei şi pentru nepotul lui Adam ( John Cusack) când printr-o minune ajung în 1986 cu ajutorul unui jacuzzi. Cei trei (pentru că Jacob nu era născut încă în 1986) deşi bucuroşi că pot să repare anumite greşeli îşi dau seama că acţiunile lor pot avea consecinţe dezastruoase pentru viitor aşa că decid să retrăiască trecutul aşa cum s-a întâmplat. Cum nu este uşor să suporţi aceleaşi umilinţe, prietenii vor schimba unele lucruri astfel încât prezentul lor să nu mai fie la fel de monoton şi lipsit de viaţă.

John Cusack de la care mă aşteptam la mai mult face un rol penibil care mai degrabă îl afundă în oala filmelor de duzină decât să-l scoată la liman după alte câteva eşecuri. Nu recomand Hot Tube Time Machine decât celor care adoră orice fel de comedie.

Notă 4/10
Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *