Hick

Hick
D:Chloe Moretz , Blake Lively , Alec Baldwin
R: Derick Martini
Release:4 august 2012
Durată: 1h 34 min
Gen: Drama

Un oraş mic ridicat undeva pe lângă deşert. Un peisaj dezolant, nişte case sărăcăcioase construite probabil din gips carton, câţiva locuitori cândva aventuroşi pe care Vegas-ul su soarte i-a învins. Aceasta este imaginea de ansamblu a unui mic orăşel în care locuieşte o adolescentă de 13 ani, Luli obsedată de filme şi marcată de toate problemele mamei. Viaţa şi-o petrece prin baruri pentru că mama ei locuieşte practic acolo. Dimineţile sunt singurele momente când Luli mai poate schimba două vorbe cu mama şi tata. Ca să ne dăm seama mai bine cu ce fel de familie avem de-a face, regizorul Derick Martini îşi începe filmul cu o zi de naştere. Serbarea are loc într-o tavernă obscură plină de beţivani şi rataţi, iar sărbătorita nu e nimeni alta decât adolescenta de 13 ani interpretată de Chloe Moretz. Cadourile sunt desfăcute în grabă mai mult de mama ei şi printre cadouri se numără şi un pistol (”It’s not a gun. It’s a 45, Smith & Wesson”).

Aventura, drumul spre maturizarea adolescentei începe a doua zi, când Luli se decide să plece de-acasă. Porneşte la drum fără frică şi se îndreaptă spre Las Vegas. Primul individ care intră în viaţa ei nouă este Eddie, un cowboy schiop destul de arţăgos atunci când cineva îl ia peste picior datorită problemei. Cei doi merg împreună o vreme, dar la un moment dat un conflict îi desparte. Aventura lui Luli continuă când o cunoaşte pe Glenda, o hoaţă, o posibilă damă de companie. După ce jefuiesc o benzinărie, cele două se îndreaptă spre cel mai apropiat oraş. Acolo destinul o aduce pe Luli din nou faţă în faţă cu Eddie, un fel de handy man pentru un mic bogătaş. Cei doi pleacă mai departe şi cu cât povestea avansează, adevărata faţă a lui Eddie iese la iveală.

Hick

Nu ştiu exact ce a vrut să fie Hick, dar Derick Martini nu prea a reuşit să facă mare lucru cu el. Povestea nu are nimic deosebit, fiind doar un portret prost conturat al celor care au eşuat în viaţa, al celor cu obsesii care cad din puţ în lac.

Nu prea am cum să vă recomand Hick pentru că este destul de plictisitor şi poveşti din acestea sigur a-ţi mai văzut. Totuşi dacă ar fi să apreciem ceva sau pe cineva aceasta ar fi Chloe o actriţă extrem de talentată, singura din distribuţie care oferă un refugiu în această oală plină cu poveşti de pe lângă deşert.

Notă: 5,5/10
Trailer Hick

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *