Hall Pass

Hall Pass
D: Owen Wilson, Jenna Fischer
R: Bobby Farrelly , Peter Farrelly
Release: 25 Februarie 2011
US Box Office:$ 45 M
Durată: 1 h 45 min.
Gen: Comedie

M-am săturat de Owen Wilson cu rolurile sale imature şi lipsite de orice substanţă. M-am săturat de acelaşi bărbat imatur, de adolescent în călduri, de prostovan cu plete blonde şi voce liniştitoare. M-am săturat de comedii inutile cu acelaşi subiect, dar cu mici detalii diferite. Cu toate acestea într-o seară de sâmbătă plictisitoare am decis să vizionez, Hall Pass, cea mai tipizată şi cretină comedie din ultimul timp (şi aici nu intră filme de duzină fără nici un actor cu filme la activ).

Regretele au apărut rapid, pentru că personajele principale, Fred şi Rick sunt un fel de two stupid dogs în călduri, trecuţi de 40 de ani, cu neveste acasă şi care nu se satură de masturbare şi fantezii cu orice femeie întră în câmpul lor vizual. Obsesiile sexuale, scenele penibile, lipsite de umor decent sunt la ele acasă, aşa că după câteva minute eşti tentat să renunți la film. Cu toate acestea am fost surprins că Owen nu are un rol chiar atât de penibil, ruşinea fiind acaparată de Jason Sudeikis (acesta îl interpretează pe Fred, un bărbat de 40 de ani ce nu prea mai are chef de soţia lui).

Cei doi cavaleri, ajung să primească un hall pass, o vacanţă de la căsnicie timp de şapte zile, după ce-şi fac soţiile de râs în faţa prietenilor. Odată ce aud de acest concediu, cei doi nu prea ştiu cum să reacţioneze, deşi sunt conştienţi că trebuie să demonstreze forţa capacităţilor de macho man. Astfel, timp de câteva zile cei doi se prostesc alături de prieteni lor, (există şi câteva scene cu umor, când bărbaţii aflaţi la golf se droghează) iar când trebuie să-şi înşele soţiile realizează că nu pot şi că tot mai bine este acasă, în pătuţul cald.

Hall Pass e un film previzibil, plictisitor, plin de scene penibile. Umor este de proastă calitate, despre interpretare nu poate fi vorba, așa că îmi vine foarte greu să vă recomand un film pe care greu l-am urmărit până la sfârşit.

Notă:4/10
Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *