Grown Ups

grown upsGrown ups
D: Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, Rob Schneider, Salma Hayek
R: Dennis Dugan
Theatrical Release: Jun 25, 2010
US Box Office: $142.4M
Durată: 1 h.42 min.
Gen: Comedie

Înainte să vizionez acest film am citit o multitudine de recenzii, astfel că la un moment dat eram prins între opinii de genul, film excepţional, nota zece, sau comedie ieftină de mâna a doua. Nu mai ştiam ce să cred şi dacă merită să-mi irosesc aproape 2 ore din weekend pentru acest film. Dar cum planurile mele au fost date peste cap de o vreme ploioasă, m-am decis să-l vizionez fără să mai citesc absolut nimic despre el. Distribuţia, de geniu pentru un film comic, – Adam Sandler, Chris Rock şi chiar Steve Buscemi- îmi dădea speranţe dar în scurt timp dezamăgirea a fost destul de mare. Chiar dacă m-a făcut să râd la unele faze, Grown Ups este clar un film de vacanţă care nu te surprinde plăcut decât cu câteva scene sau replici reuşite.Povestea e simplă, fără complicaţii telenovelistice şi ne prezintă o reuniune de vechi prieteni pe marginea unui lac. Toţi se revăd alături de familii pentru a-şi reaminti de un trecut frumos în care boacănele şi jocurile copilăriei însemnau totul. Cu cât timpul trece toţi îşi dau seama că au probleme iar jocurile de altă dată şi glumele îi ajută să şi le rezolve.

Depăşind această scurtă, scurtă prezentare m-am gândit că ar fi mai simplu să vă spun punctual ce mi-a plăcut şi ce nu.
Ce Nu mi-a plăcut:
1. rolul extrem de şters făcut de Chris Rock, un actor care ne-a încântat până acum cu comedii în care rândeam în hohote. În acest film este şters, pasiv ca şi cum nu ar fi avut chef de nicio filmare.
2. faptul că aproape la orice producţie în care Adam Sandler apare, Rob Schneider trebuie să fie prezent. Din punctul meu de vedere este un actor terminat care nu face altceva decât să dezguste.
3. scena cu alăptatul unui copil de patru ani. Mult prea exagearată şi fără nici un rost.
4. scena cu limba care îl are în prim plan pe Rob Schneider.
Ce mi-a plăcut:
1. prezenţa discretă dar comică a lui Steve Buscemi.
2. interpretarea acceptabilă a lui Adam Sandler şi faptul că s-a implicat în scrierea scenariului.
3. jocul cu arcul.
4. modul în care s-a insistat pe faptul că o parte din copiii din ziua de azi sunt atât de obsedaţi de tehnologie încât nu mai ştiu cum să se joace.
5. cele două fete ale lui Rob Schneider.
Poate că minusurile sunt mari, poate că Grown ups nu iese cu nimic plăcut în evidenţă, dar cu toate aceste este un film ce te poate binedispune cu câteva zâmbete.

Notă: 6,5/10

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *