From Paris with Love

From Paris with Love
D: John Travolta, Jonathan Rhys Meyers
R: Pierre Morel
Theatrical Release:Feb 5, 2010
Box Office: $23,979,741
Gen: acţiune

Dragostea e întotdeauna mai frumoasă la Paris dar se pare că acţiunea nu. Sub auspiciile cinematografiei franceze (de acţiune) dar cu distribuţie americană, From Paris with love este un film pe placul tuturor celor care iubesc acţiunea, exploziile, urmăririle cu maşini şi schimburile spectaculoase de focuri.

Nu ştiu ce avut în cap Pierre Morel cînd a făcut acest film dar probabil a fost puternic influenţat de succesul înregistrat de Taken astfel că o fi zis în sinea sa că reţeta unui succes se imită fără îmbunătăţiri. Ei se pare că nu a greşit din prisma încasărilor dar From Paris with love nu poate impresiona la nici un alt capitol. Nici măcar distribuţia nu este cine ştie ce pentru că în ultima vreme John Travolta nu mai poate să facă roluri la adevărata sa valoare.

Cum Parisul este locul în care multitudinea culturală a întregii lumi se regăsete câte un pic, ajungi la un momnedat să crezi că acţiunea filmului e total în altă parte. Noroc cu Turnul Eifel care îţi aduce aminte că încă eşti în capitala Franţei. Aici în acest oraş multicultural, James Reece începător în ale spionajului se întâlneşte cu cel mai bun agent, venit special pentru o misiune. O dată întrat în scenă Charile Wax lasă zeci de cadavre în urma sa, totul pentru opri un mic grup terorist ce şi-a propus să ucidă nişte demnitari necunocuţi. Dragostea este peste tot la Paris dar pentru cei doi ea se rezumă la arme. Viaţa de spion nu e deloc simplă pentru nu ştie în cine să ai încredere iar când aceasta îţi este tradată un glonţ în capul tradătoarei este remediul perfect pentru a scăpa rapid de întrebările reproşative ce-ţi străbat mintea.

From Paris with love este filmul perfect de vizionat mai ales atunci când simţi că oboseala nu iţi permnite să vizionezi altceva. E spectaculos, e antrenant dar nu transmite absolut nimic.

Nota 5/10
Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *