Friends with kids

friends with kidsFriends with kids

D: Adam Scott , Jennifer Westfeldt , Jon Hamm
R:Jennifer Westfeldt
Gen: Comedie
Durată: 1h 47 min

Ne maturizăm treptat, tânjim după o carieră, după cineva cu care să ne petrecem timpul, cineva căruia să-i zicem bună dimineaţa şi noapte bună, cineva care să ne fie alături la bine şi la greu. Apoi tânjim după un cămin, o casă, un apartament, o maşină. Avem prieteni cu care ne distrăm, cu care ieşim în oraş şi râdem sau ne enervăm când vedem copii mici răsfăţaţi. Totul e aproape perfect. Suntem tineri şi grutăţile vieţii nu ne apasă chiar aşa de tare. Dar la un moment dat se întâmplă ceva ciudat. Te uiţi în jurul tău şi îţi dai seama că prietenii tău au deja au sau aşteaptă un copil. Începi să te întrebi dacă nu cumva e şi rândul tău, dacă ai îmbătrânit sau dacă alţii au oprit distracţia şi nevoile personele pentru o altă fiinţă. Una drăgălaşă, simpatică, jucăuşă care te pune pe gânduri.Totuşi mai aştepţi. Poate persoana perfectă cu care să ai un copil sau poate altceva. Dar mai devreme sau mai târizu acel copil vine şi totul se schimbă.

Cuvintele scrise mai sus sunt în principiu ideile principale ale filmului Friends with Kids, o comedie decentă despre cum un copil te schimbă, despre momentele grele în viaţa unui cuplu şi despre dragoste într-un fel sau altul. Întreaga poveste se învârte în jurul a şase prieteni din care patru formează cupluri. Ceilalţi doi, un el şi o ea sunt prieteni de nedespărţit, oameni dedicaţi carierei pentru că această îi ajută să se bucure de viaţă. Prietenia lor începe să schimbe când cele două cupluri fac copii. Brusc nu mai este timp pentru a te vedea cu ceilalţi, brusc prietenii tăi sunt mai obosiţi, mai nervoşi, mai leneşi, mai dezorganizaţi. Ceva s-a întâmplat cu ei şi lucru acesta se observă când are o primă reuniune. Ben, Missy, Leslie şi Alex au probleme în căsnice, încep să nu se mai suporte unul pe altul pentru simplu fapt că copiii le ocupă tot timpul. Observând ceea ce se întâmplă cu prietenii lor, Julie and Jason, decid să păcălească sistemul, să facă ceea ce cred ei că ar fi mai bine pentru a evita toate greutăţile prin care trec prietenii lor. Cei doi  decid să aibă un copil, fără ca între ei să înceapă o relaţie. Probleme apar pentru că nu poţi să intri în biserică şi să strigi Satana fără să sara cineva pe tine. Sentimentele încep să apară şi unul dintre cei doi începe să aibă de suferit.sa sufere.

friends with kids recenzie

Friends with Kids e o comedie bună chiar dacă nu râzi în hohote. E genul de film cu situaţii în care te poţi regăsi cu uşurinţă. E o mică plăcere pentru că îţi arată destul de realist cum evoluează un cuplu după ce apar copiii, cum se schimbă o persoană, cum devine un pic obsedată doar de copil. Dacă eşti un adolescent fără griji în mod cert Friends with kids o să ţi se pară prost şi ridicol, dar dacă nu s-ar putea să-ţi placă această mică comedie care aduce un aer mai proaspăt despre realţii când apar copii.

La final trbuie să apreciez distribuţia care şi-a făcut perfect treaba de la un capăt la altul. Cu ajutorul lor se observă perfect schimbările de comportament şi de atitudine la fiecare personaj. În concluzie Friends with kids e un film bun, perfect pentru cupluri.

Notă:7,5/10

Trailer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *