Filmele lunii mai la Film Cafe

Film Cafe ne oferă câteva filme interesante luna aceasta.

1. The Scarlet Pimpernel – Sinopsis: ” În timpul revoluției franceze, un misterios nobil englez, cunoscut doar sub numele de Scânteioară (o floare obișnuită care crește pe marginea drumurilor), scapă aristocrați francezi din fălcile ghilotinei, dându-se în societate, drept Sir Percy Blakeney. Percy se îndrăgostește de frumoasa actriță Marguerite St. Just, pe care o ia de soție, însă aceasta este implicată în activitățile lui Chauvelin și Robespierre, iar căsătoria lui Percy cu ea poate pune în pericol planurile lui Scânteioară de a-l salva pe micul Delfin. ” – 15 mai ora 21

The_Scarlet_Pimpernel_Photo_1

2. Crusoe – mini seri 13e X 50 min. Sinopsis:

Eroul poveștii este un bărbat pe nume Robinson Crusoe care, împreună cu tovarășul său, naufragiază pe o insulă unde va petrece 28 de ani. Doar amintirea iubirii vieții sale îl poate ajuta pe Crusoe să nu își piardă mințile. Cei doi trebuie să își folosească întreaga inteligență pentru a supraviețui pe insulă, unde canibalii, furtunile, mercenarii și animalele sălbatice îi pot ucide oricând.

Luni-vineri ora 19

crusoe1

3. Death in Paradise – miniserie 8e X 50 min – Sambata 0ra 20

Filmele lunii mai la Film Cafe

4. Robin Hood – serial – Sinopsis : ”Întorcându-se după cinci ani de luptă în cruciade, Robin de Locksley şi servitorul său Much şi-au descoperit mult îndrăgita casă sub dominaţia ticălosului Şerif din Nottingham. Pentru a lupta împotriva tiraniei, Robin devine conducătorul unei bande de haiduci.” Din 27 Mai , Luni-Vineri ora 20

00-27 ROBIN HOOD

5. The way we live now   – miniserie; SinopsisFilmul este adaptarea romanului scris de Anthony Trollope în 1875 și îl are ca erou pe Augustus Melmotte (David Suchet), un bancher care a hotărât recent să își mute activitățile la Londra. La scurt timp după mutarea sa și a familiei sale în orașul englezesc, acesta le dezvăluie că va începe o nouă afacere, însă fără a le da prea multe detalii. Îi îndeamnă pe aristocrații și oamenii de afaceri din Londra să i se alăture în această întreprindere, asigurându-i că noua afacere le va aduce o mare avere celor care decid să investească în ea. Viața noastră de acum este o satiră a vieții din anii 1870’, prezentând o epocă lipsită de onestitate în care au ieșit la iveală multe scandaluri financiare.

20- 24 Mai ora 20

6. Follow your dreams – series; SinopsisDupă extraordinarul succes al filmului de televiziune, iată și serialul care va face telespectatorii să viseze. Visul Giorgiei, vedeta serialului Puterea visului este să devină balerină. Fiică de portar, abandonată de tatăl ei, cu un frate mai mic, Giorgia deși este foarte tânără lucrează ca femeie de serviciu la o mare companie de televiziune din Milano. Suferă din cauza absenței tatălui, care le-a părăsit pe ea și pe mama sa pentru a-și urma visul de a face avere și de a deveni un muzician celebru. Fata își împărtășește tristețea și frustrările Biancăi, cea mai bună prietenă. Proprietară a unei școli de dans, Bianca predă baletul micilor ei eleve. Școala prietenei sale este locul în care Giorgia alege să exerseze și să danseze.

FOLLOW YOUR DREAMS - THE SERIES

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Filmele lunii mai la Film Cafe, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *